DRY AND CURL 2100

Babyliss

4.0

1 Review

Product Price EUR 20.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

tyaluva

11:15 AM . 10 Aug 16

Jarang banget pake hairdryer, tapi setelah pake ini..hmmmm
Sukanya:
~ Termasuk ringan dengan speed yang sebegitu kencangnya
~ Ada buat ngatur suhu, jadi bisa ngeringin rambur tanpa suhu panas yang ga bikin rambut kering terus bercabang
~ Awet! Bertahun-tahun pake ga ada masalah berarti
Ga sukanya:
~ Mahal, but worth it! (Ini aja udah versi yang paling murah)
~ Susah carinyaa...bahkan ngikut PO sama yang jual alat-alat lab.haha

4 User's Overall rating

Babyliss DRY AND CURL 2100
tyaluva

tyaluva

1 year ago

1

Wishlist

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

The BaByliss Dry and Curl 2100W dryer has a powerful airflow with ionic conditioners for fast drying that won't end in frizz. The all important diffuser attachment helps to direct the airflow gently around your hair, giving you the control to enhance and shape your curls.



- High shine ionic conditioning for a frizz-free finish

- Large diffuser for enhancing natural curls and adding volume

- 2100W

- Variable temperature - adapts to your specific hair needs for ultimate control

- 2 speed / 3 heat settings

- Cool shot to set your style

- Concentrator nozzle for controlled styling

- 1.8 metre cord

- Hinged filter for easy cleaning

- 3 year guarantee

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Babyliss

Babyliss adalah brand alat penata rambut yang didirikan sejak tahun 1961. Menjadi pelopor flat curling iron di dunia, Babyliss dikenal dan semakin berkembang sampai saat ini.

Not found article in this product