Silhouette Super Hold Hairspray

Schwarzkopf

4.4

4 Reviews

Product Price IDR 125,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

chybintang

4:45 PM . 25 Dec 17

Bagus. Rambut jadi rapi bgt setelah pake ini. Holds my hair better, dibanding produk lain. KAlo rambut disentuh juga nggak kaku2 amat kayak hairspray2 lainnya??? harganya lumayan sih, mahal2 endeus gitu.. Tapi kalo kualitasnya bagus kan layak bgt. Kl utk repurchase belum tau ya, mungkin.. Soalnya jarang bgt ngestyling rambut pake hairspray2 gini.

4 User's Overall rating

TiffanyHuang

5:50 AM . 18 Apr 16

i love this hair spray, it definitely has strong hold. i have a smooth hair, so it will loose easily when i try to curl iron my hair. but with this spray, my curls can last all day. it texturizes my hair naturally, it doesn't weigh my hair. i just love it. the only thing which kinda turn off for me is that it has giant tall packaging, i don't know if there's a small size one but when i bought it, there was only one size in the display, so yeah, i will not traveling around bringing this in my suitcase. nope.

5 User's Overall rating

mynameisyuri

11:58 AM . 02 Jan 16

Hasilnya tidak terlalu kuat, tapi tidak menyebabkan putih-putih seperti ketombe kalau disisir. Baunya tidak menyengat, tidak mengganggu, tidak menimbulkan alergi pada tenggorokan. Harganya lumayan mahal,tapi kekuatannya kurang siih...

4 User's Overall rating

feliciouz

10:12 AM . 02 Jan 16

It holds my hair well all day without feeling sticky. It can also be easily brushed out without leaving your hair feel stiff and dry. Many salons and hairdressers use this product so I thought I'd find it for myself to use at home.
The price is reasonable cos you only need a tiny bit to hold it up all day!

5 User's Overall rating

Schwarzkopf Silhouette Super Hold Hairspray
feliciouz

feliciouz

2 years ago

3

Wishlists

4

Reviews

3.9

Package Quality

75%

Repurchase

Description

Schwarzkopf Silhouette Super Hold Hairspray merupakan semprotan untuk tatanan rambut agar tahan seharian dan kuat tanpa menyebabkan lengket pada rambut. Produk ini membuat rambut lebih bervolume dan tidak terlihat seperti menggunakan hairspray. Produk ini juga sangat cepat keringnya.

How to Use:
Setelah rambut di blow atau di catok, gunakan produk ini.

Suitable for:
Semua jenis rambut.

Ingredients:
-

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Schwarzkopf

Schwarzkopf adalah brand haircare asal Jerman yang dibuat oleh Hans Schwarzkopf tahun 1903. Dengan terus meningkatnya permintaan shampoo yang dibuat, Schwarzkopf pun populer sampai saat ini.

Not found article in this product