Suavecita Pomade

Suavecita

Suavecito Pomade

3.5

1 Review

Product Price USD 12.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

peacockgreen

3:46 PM . 14 Nov 15

Shine: medium
Hold: medium

Beli ini karena rambut udah dipotong pendek, mikir pengen bikin slicked hair kayak cowo2 gitu. :D Pilihan styling products banyak banget, akhirnya beli Suavecita karena dikhususkan buat wanita (yg rambut panjang juga boleh pake lho).
Wanginya enak, fresh rosy scent.
Pomade ini ngga bisa dipakai untuk style macem pomp yg terlalu tinggi atau quiff gitu, karena rambut ga bakal berdiri :D Sebenarnya paling cocok dipake untuk curly hairstyle sih, kayak pin-up style (or Superman hair style :D), karena bakal bertahan lama.
Dan pastinya gampang dibilas karena pomade ini water-based.

4 User's Overall rating

Suavecito Pomade Suavecita Pomade
peacockgreen

peacockgreen

2 years ago

0

Wishlist

1

Review

4.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Suavecita Pomade was inspired by Suavecito Original Pomade, but was critiqued and tailored specifically for women. Suavecita is designed to be versatile in achieving any number of the following tasks:
Texturize Hair
Eliminate Fly Aways or Frizziness
Add Shine
Polish Curls & Waves
Sculpt & Hold Form

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Suavecito Pomade

Not found article in this product