Bubble Hair Color

Chestnut Brown

Kao

4.0

13 Reviews

Product Price USD 20.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

dincil

6:32 PM . 02 Jun 16

Home coloring product paling gamoang bgt makenya. Warnanya jg bagus2, conditioner after coloringnya jg bikin rambut super smooth. Love all the color variants and gatau kenapa klo di aku jatohnya malah lebih terang drpd contoh di packagingnya, mgkn krn kelamaan pakenya kali ya

4 User's Overall rating

demademima

3:32 PM . 29 Jan 16

i tried it 2 times and the result is really damn good,better than any other hair coloring.it didnt damage at all to your hair and its really easy to use.well for the price is kinda expensive than any other product but its value for money.you can do it at your home its like a shampoo and you can do it by yourself.

5 User's Overall rating

deavalence

8:59 PM . 24 Jan 16

Praktis banget sih coloring pake ini. Kaya orang maskeran aja. Bisa sambil hepi2 di rumah. Tapiiii warnanya gak mau masum di aku malah belang2 jadinya. Pada bulan kedua warnanya juga mulai kusam. Gak sampe kering gimana sih. Wajar aja asal dipakein serum rambut teratur

4 User's Overall rating

misshoney

4:52 AM . 24 Jan 16

Pertama kali coba bubble hair color langsung beli yang chesnut brown. Sebelumnya rambutku ga pernah diwarna. Prosesnya mesti dibantu sih, soalnya kita mesti pencet botol biar kluar busa dan ngratain ke rambut kita. Dan hasilnya lumayan rata, cuman entah karena apa warna yang dipangkal rambut jd lebih terang daripada di ujung rambut. Chesnut brown ini jadinya reddish brown dan warnanya lumayan awet.

4 User's Overall rating

redhood

6:15 AM . 15 Jan 16

praktis karena ga perlu ini itu ky pewarna rambut lain.
Warnanya juga bagus, tahan 3 bulanan di gw sih (dengan shampoo khusus rambut yg diwarnain sih)
Mau banget beli varian warna lainnya, absolutely repurchase

4 User's Overall rating

Kao Bubble Hair Color
icci

icci

2 years ago

Kao Bubble Hair Color
liem_mei_ling

liem_mei_ling

2 years ago

2

Wishlists

13

Reviews

3.9

Package Quality

85%

Repurchase

Description

Introducing a new type of permanent hair color that uses foam. Just apply foam on hair and massage for beautiful, evenly colored hair.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Kao

Not found article in this product