Peelable Cotton

Cotton Pad

Muji

5.0

3 Reviews

Product Price SGD 3.60

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

missTM

12:52 PM . 18 Jan 16

aku suka muji cotton buat csm an,, enak bisa di peel lagi 4x,, jadi tipis dan irit. hehe.. selain pakai buat csm, aku pakai buat bersihin muka seperti biasa,, harga nya pas lah sama kualitas nya,, dan kapas ini gak pakai pemutih sama sekali,, jadi gak kawatir kalau di templokin ke muka,,

5 User's Overall rating

chocopuff

9:01 AM . 19 Nov 15

I am a huge fan of MUJI cotton pads because it feels so soft, effective, and organic! Surprisingly, my sensitive skin reacts to some cotton pads from other brands, but not with MUJI's. This is my all-time favorite cotton pads from MUJI. Among other variants, this one is multipurpose, not only can be used for swiping toner or cleansers, I often use this for my Chizu Saeki Method session. Just like the name, the cotton pads are peelable, I can even peel or divide it into a very thin layer! Considering the benefit, it's very practical and indeed save me more money instead of buying tablet mask. But on the other side, this cotton pads are very rare! I have to patiently waiting for the local MUJI store to restock this cotton pads and whenever I have a chance, I will definitely repurchase this immediately.

5 User's Overall rating

farishaalamsyah

6:56 AM . 19 Nov 15

Peelable cotton ini adalah kapas kecantikan favorit aku saat ini, kapasnya tipis, bahannya organic, packagingnya simple dan bentuknya yang bener-bener bagus karena dijahit sampingnya agar tidak mudah sobek, saya sering pakai ini apabila memakai exfoliating toner ataupun hydrating toner bahkan pada saat csm-an pun saya pakai ini, isinya cuman 60pcs maka dari itu saya hemat-hematin aja soalnya kapas ini susah sekali didapatkan dicounter Indonesia, bahkan harus pre order ke luar dulu baru bisa menikmati kapas ini, well..bakal repurchase soon kalau memang lagi kepengen punya kapas ini deh..

5 User's Overall rating

Muji Peelable Cotton
farishaalamsyah

farishaalamsyah

2 years ago

0

Wishlist

3

Reviews

5.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

COTTON PEELABLE TYPE 60PCS

Each layer of these 4-layer cotton pads can be peeled off and used individually. Cotton pads can be used as a pack after padding. Easy to use, large type.
*Apply plenty of lotion and pat onto your skin. (An insufficient amount may cause fuzz)

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Muji

Not found article in this product