Cotton Buds

Muji

5.0

1 Review

Product Price IDR 30,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

caberawit

10:15 PM . 06 Aug 16

Kelihatannya ga penting deh cotton buds, tapi setelah gue pake cotton buds MUJI gue ga ga pake yang lain kalo ga terpaksa. Cottonnya lembut dan empuk, cocok banget untuk bersihin eye makeup yang bandel di sela-sela. Ukurannya pas buat gue, ga terlalu kecil atau besar like baby cotton buds. Gue suka kemasannya minimalis jadi kalo ditaruh di bathroom shelf kelihatan bersih. 

5 User's Overall rating

Muji Cotton Buds
caberawit

caberawit

1 year ago

0

Wishlist

1

Review

2.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Made with 100% cotton, these cotton buds have a supple paper shaft that avoids using plastic. Sanitary due to chitosan antibacterial processing.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Muji

Not found article in this product