LUNA Mini

Foreo

4.4

13 Reviews

Product Price IDR 2,574,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

erianatr

2:03 PM . 28 Aug 17

This cleansing device is the one that has changed my skin care routine game! I bought it at Sephora's Jakarta Great Sale months ago for only IDR 1,2 million—what a good steal, eh? The pulsation of those silicone bristles is somewhat very effective to take the dirt off my face and make my face feeling softer and more supple. As a busy person who takes public transportation and "ojek" to get through the hustle and the bustle of the city everyday, having this Foreo Luna is definitely a game changer as I don't need taking extra cleansing effort that can sometimes be too harsh for my skin. And yes, it doesn't require any replacement of brush head whatsoever every few months so that it's worth every penny.

5 User's Overall rating

reifila

5:19 PM . 20 Jul 17

Loving this device ! Doesn't irritate my skin.. pakai ini berbarengan dengan facial foam baru dan pas lg stop salah satu skincare juga jadi gatau kunci utama yang buat muka ini jd better yang mana tapi overall suka !! Pernah pake yg brush tp masih terlalu kasar utk kulit aku yg super sensitive + acne prone ini , jd pas mau beli ini agak ragu cuma akhirnya memutuskan beli yg mini versi pertama daripada yg luna2 ataupun mini2 dan ga nyesel sama sekali karena yg ini juga udh bagus.. too bad ini cukup mahal!! Tp seneng waktu itu memutuskan beli :)

4 User's Overall rating

feli3104

4:15 PM . 27 Jun 17

This is totally my holy grail cleansing device! I have a very sensitive skin, so anything with brush will make it red and itchy. I bought it after reading the reviews accross the internet and it was one of my best investment for skin. My face felt very different after using it for the 1st time and after 4-5 times, it looked brighter and definitely softer. More over foreo is very travel friendly (battery last about 4-5 months), water proof, and easy to clean. Definitely recommend it for people with sensitive skin.

5 User's Overall rating

fairyTEAL

1:31 PM . 23 Dec 16

It's such a cute little helpful thing ever.. Bentuk dan warna nya oke banget dan fungsinya juga oke.. Kalo yg berkulit sensitif dan takut pake alat2 bantu buat cuci muka, jangan khawatir karena ini nyaman banget d pake, tapi ampuh buat bersihin kulit. kerasa banget bedanya pake sabun muka saat pake tangan dan pake foreo.. kerasa bersih dan fresh banget.. dan bentuk mini ini juga sangat travel friendly. d charge nya juga gampang dan awet lama batrenya.

5 User's Overall rating

caraelyn

10:52 AM . 05 Dec 16

Baru pertama kali nyoba cleansing device. Tadinya penasaran dengan Clarisonic, tapi setelah lihat-lihat review, lebih ekonomis Foreo ini karena tidak perlu rutin membeli brush. Ukurannya juga lebih kecil, jadi lebih mudah dibawa. Brush-nya dari silikon jadi tidak mudah menjadi tempat kolonisasi bakteri. Foreo Luna Mini juga bisa dipakai 2x sehari karena tidak terlalu 'keras' di kulit saat exfoliating. Tetapi rasanya kurang deep pembersihannya. Jerawat di wajah masih sering muncul, mungkin karena faktor lain selain kebersihan wajah. Pernah coba untuk membersihkan masker dengan Foreo ini, sampai sekarang sisa-sisa masker masih menempel di bagian brush. Entah gimana cara membersihkannya.

5 User's Overall rating

Foreo LUNA Mini
eneng.peni

eneng.peni

2 years ago

10

Wishlists

13

Reviews

4.2

Package Quality

70%

Repurchase

Description

A stylish and compact facial-cleansing brush suitable for all skin types, the LUNA™ mini features 2 different speeds, is travel-friendly and is available in 5 unique colors!

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Foreo

Similar Articles

Selain jerawat, masalah kulit yang kayaknya dialami hampir semua orang adalah kulit kusam. Banyak banget teman-teman saya yang bertanya, gimana sih, caranya…

Read Full Article »