Hair Fall Treatment

135 ml

Zinc

2.7

3 Reviews

Product Price IDR 11,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

khaansa

10:15 PM . 25 Jul 17

tertarik buat beli ini berhubung rambut ku rontoknya parah banget dan karena claimnya "Hair Fall Treatment" tapi pas dicoba shampoo ini malah rambut ku makin jadi rontoknya parah :( super ga cocok di aku. repurchase? no!

1 User's Overall rating

wordsbleed

10:19 AM . 05 Jan 17

This one is the only shampoo which can rid the dandruff on my scalp :'). Since im wearing hijab and have quite tight schedule outside, it was hard to maintain a good-looking hair without shampoo-ing everyday, but this shampoo helps me from the duty to wash my hair everyday lol.
The smell is good, my boyfriend always compliments the smell since it's very nice compare to the original one :3.
Unfortunately it dries my hair, so I need to put conditioner after the shampoo. But that's not a big deal since ofc who doesn't need conditioner??

4 User's Overall rating

virgiangela

1:30 PM . 22 Aug 16

ga terlalu suka - suka banget. Pake ini kalo lagi bokek aja. Karena harganya ekonomis banget. Baunya lumayan awet lah. Tips dari aku habis pake shampo rambut biarkan mengering sendiri, nanti setelah setengah kering setengah basah bisa disisir. Soalnya kalo disisir pas basah bisa lepek,  dan kalo disisir pas udah kering rambut bisa mengembang.

3 User's Overall rating

Zinc Hair Fall Treatment
virgiangela

virgiangela

1 year ago

0

Wishlist

3

Reviews

2.5

Package Quality

67%

Repurchase

Product Video

Not found video in this product

Zinc

Not found article in this product