Naturals Shampoo With Conditioner

Fruit Vitamins and Aloe Essence

Palmolive

4.0

2 Reviews

Product Price IDR 0.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

bluerosen

10:32 PM . 04 Nov 15

This shampoo just gentle cleansing and lightweight conditioning for hair that will feel healthy, manageable and smooth. Discover 10x stronger hair after just one use.* This natural conditioner has no dyes, is hypoallergenic, silicone-free and safe for color treated hair. This is nice to try, but that would be hard to find in Indonesia I think

4 User's Overall rating

alliyya

6:33 PM . 27 Sep 15

Waktu salah satu orang tua kerja di filipin, bikin aku lumayan sering kesana. Dan disana selalu pake shampoo palmolive, not sure disini ada apa ngga. Shampoo ini baunya enak banget banget banget. Dan aku suka sama shampoo ini karena cocok untuk rambutku. Meskipun dibilangnya shampoo & conditioner aku tetep pake conditioner lagi, karena kalo ngga masih kurang halus.

4 User's Overall rating

Palmolive Naturals Shampoo With Conditioner
alliyya

alliyya

2 years ago

1

Wishlist

2

Reviews

3.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Palmolive Naturals Shampoo with Conditioner merupakan shampo sekaligus kondisioner dengan kandungan alami yang menjadikan rambut menjadi halus dan lembut. Wanginya mampu bertahan sepanjang hari, rambut juga tidak kusut dan dapat disisir dengan jari.

How To Use:
Aplikasikan pada rambut

Suitable For:
Semua jenis kulit

Ingredients:
Ammonium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Ammonium Lauryl Sulfate, Tetrasodium EDTA, Diethanolamine, Fragrance, Sodium Hydroxide, Distearyldimonium chloride, siloxanes, silicones, dimethyl.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Palmolive

Palmolive adalah brand perawatan rambut dan badan asal Amerika Serikat yang didirikan sejak tahun 1898 oleh B.J. Johnson Company. Menciptakan produk dengan bahan dasar palm oil dan olive oil, Palmolive pun laku dipasaran dan tersebar di seluruh dunia.

Not found article in this product