The Marvellous Shampoo with Argan and Camellia Oils

Shampoo

Garnier

4.0

1 Review

Product Price GBP 3.89

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

farishaalamsyah

3:43 PM . 04 Jan 16

Beli yang ultra doux enak banget wanginyaaaa, ada kandungan argan dan minyak camelia.. Tekstur shampoonya kaya gel, isinya buanyaaakkk.. Kayanya kalau dipakai satu set bakal bagus deh karena belinya cuman sama conditionernya jadi kurang siiiip hehehe tapi bagus kok buat dull hair, rambut jadi lembuuut, ga rewellll cuman belum masuk Indonesia deh kayanya lagi, soal harganya terjangkau aja sih kayanya, seperti harga Garnier di Indonesia :))

4 User's Overall rating

Garnier The Marvellous Shampoo with Argan and Camellia Oils
farishaalamsyah

farishaalamsyah

2 years ago

0

Wishlist

1

Review

5.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Our opulent Ultimate Blends Marvellous Transformer Shampoo blended with Moroccan Argan Oil and time-honoured Japanese indulgence Camellia Oil, leaves hair squeaky clean and feeling soft to the touch.

Use with the Ultimate Blends Marvellous Transformer Conditioner for beautifully nourished, supple feeling hair with a glowing shine.

For a sensational sheen, finish with our multi-tasking Ultimate Blends Marvellous Glow Oil.

RESULT: Up to 48 hours glowing shine, incredible suppleness.

Features and Benefits:
Tailor-made for Dry, Dull hair
Signature blend with Argan & Camellia Oils
Up to 48hrs glowing shine and incredible suppleness
No Parabens

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Garnier

Garnier merupakan produk perawatan tubuh yang didirikan pada tahun 1904 oleh Alfred Amour Garnier di Perancis. Garnier mempersembahkan produk yang tidak hanya memperhatikan kualitas dan bahan dasar dari produk tersebut, namun juga dampak terhadap lingkungan yang dihasilkan. Terdiri dari beberapa sub-brands, diantaranya Ultra DOUX, Fructis, Ambre Solaire, Nutrisse atau Olia

Not found article in this product