Magnolia conditioning shampoo

Donna Chang

5.0

1 Review

Product Price IDR 285,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

atitasuri

9:48 PM . 23 May 17

Baru tau efek buruk dr kandungan sodium lauryl sulfate, dan itu bener-bener buat aku shock. ternyata alasan rambut rontok selama ini itu gara2 kandungan SLS. (efek buruk lain dr SLS  silahkan di cek  di google lngsung  ya guys) 
so, aku coba cari produk yang natural tanpa kandungan SLS ( susahnyaa minta ampunnn)  trs akhirnya ketemulah produk dari Donna Chang ini. ternyata, ini brand uda terkenal  di luar tp belum terlalu kalau di Indo. 
kliatan banget sih kalau ini produk natural, dr baunya plus  teksturnya itu lho guys.. ga bs berbusa nih shampoo, so i love it !! nunjukin kalau emng ga ada kandungan SLS nya. habis pake pun rambut kerasa lebih ringan gt guys n tekstur rambut jd brubah. recommend bgt pokoknya !! 

5 User's Overall rating

Donna Chang Magnolia conditioning shampoo
atitasuri

atitasuri

8 months ago

0

Wishlist

1

Review

0.0

Package Quality

0%

Repurchase

Description

This pure and gentle shampoo combines a unique blend of moisturising botanical extracts to gently cleanse and nourish. Hair bounces with body, shines with radiance from roots to ends. Contains no Paragons or Sodium Lauryl Sulfate (SLS).



Natural product - Parabean Free - NO animal testing

Net weight : 250 ml

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Donna Chang

Not found article in this product