Argan Oil Daily Moisturising Shampoo

Agadir

5.0

1 Review

Product Price IDR 230,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

AmeMaryunita

12:43 PM . 12 Oct 17

First impression pake sampo ini: superrr wangi dan tahan lama. Waktu pertama kali pake, gue tuang kebanyakan dan hasilnya busanya banyak banget padahal shampo ini sulfate-free. Seterusnya gue pake sedikit dan busanya ga lebay, pas dipake emang sih rambut rasanya kaya kusut, tapi setelah dipake dan kering, rambut berasa lebih tebel dan ga berminyak. Honestly, sebagai orang yang males keramas shampoo ini very very very convenient buat gue, soalnya 3 hari sekali keramas is enough, wangi masih nyisa dan rambut ga lepek sama sekali.Buat harga yang lumayan mahal, the price is just right. Soalnya gue jadi sangat sangat hemat shampo dan benefitnya juga oke.

5 User's Overall rating

efek ngelembabin rambut nya berasa ga ?

Agadir Argan Oil Daily Moisturising Shampoo
AmeMaryunita

AmeMaryunita

3 months ago

0

Wishlist

1

Review

1.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Daily Moisturizing Shampoo is sulfate and paraben free and very gentle on color treated hair. The color preserving formula will keep your hair looking great, even after several shampoos. Hair will feel moisturized, smooth and conditioned with a great aroma that will awaken your senses!

• Sulfate and paraben free

• Anti color fade for long, lasting hair color

• Mild, luxurious lather

• Conditions, smoothes, shines

• Super enriched with Vitamin E, antioxidants and unsaturated essential fatty acids with Omega-6 & Omega-9 to keep hair healthy

• Ideal for all hair types

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Agadir

Not found article in this product