Rainforest Volume Conditioner

The Body Shop

3.1

5 Reviews

Product Price IDR 149,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Vayarose

5:05 PM . 10 Mar 16

Melembutkan rambut tapi pakainya harus agak banyak. Jadi boros deh. Kebetulan saya pakainya sekaligus dengan shampoonya. Efek mengembangkan cuma sedikiiit, tapi karena baunya enak, saya pakai aja terus. Sayang habis mahal sih

2 User's Overall rating

Castiel10

4:56 PM . 16 Jan 16

I like this enough, makes my hair easy to comb and smoother without feeling limp on my hair.
But for me this conditioner quite extravagant because i need a lot of this to apply to my hair. Maybe because the texture not thick.

Repurchase? I don't think so because the effect just like other brand which cheaper than tbs.

4 User's Overall rating

gpermata

9:51 PM . 13 Nov 15

pros :
- melembutkan rambutku yang kering
- wanginya enak, aku suka
- tidak bikin rambut cepat lepek

cons :
- harganya cukup mahal
- efek volumizing tidak ada sepertinya
- ga cukup kalo pemakaiannya cuma sedikit jadinya boros dan cepat habis

3 User's Overall rating

dineu

9:10 AM . 11 Nov 15

wanginya enak banget dan exclusive aja rasanya.
hasilnya juga ga bikin lepek tapi harga cukup mahal buat conditioner ukuran sekecil ini, kalau aku pakai setiap hari ga sampai sebulan sudah habis sih.
jadi untuk rpuerchase masih berfikir 2x

4 User's Overall rating

bluerosen

10:01 PM . 04 Nov 15

This conditioner smells good and can be decent at moisturizing oily hair, but it only works if you use a good dollop. It's nowhere near as nourishing as other conditioners I've used, and for the price I really wanted something that would last a while. There is nothing inherently wrong with the product, but I don't think it's very cost-effective.

3 User's Overall rating

The Body Shop Rainforest Volume Conditioner

2019 years ago

0

Wishlist

5

Reviews

3.3

Package Quality

80%

Repurchase

Description

The lightweight conditioner is specially developed for fine hair. Our Rainforest Volume range helps boost volume without weighing hair down.
-Lightweight conditioning
-Gives volume
-Leaves hair looking shinier
-Eco-conscious formula
-No silicones, no parabens and no colorants.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

The Body Shop

The Body Shop merupakan produsen produk perawatan tubuh dan kecantikan yang didirikan oleh seorang pencinta lingkungan, Anita Roddick. The Body Shop mempersembahkan rangkaian produk yang beragam, terdiri dari bodycare, skincare, handcare, make up, fragrance, dan mens care product yang dapat memancarkan aura dan mengekspresikan kepribadian kamu yang unik. The Body Shop menggunakan bahan baku alami dan tidak melakukan uji coba produk pada hewan.

Not found article in this product