Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

sisiliasisilll

2:43 PM . 28 May 17

Kirain bentar bakalan abis dgn rambut yg super tebel ini, ternyata awet juga, awal-awal agak aneh pakenya (karna ga terbiasa pake condi batangan) pas dipake kayak ga pake apa2 aja gitu :D , didiemin bentar, pas dibilas, kaget jg juga condi batangan skecil ini bikin rambut jadi lembut dan halus. Boleh juga.

5 User's Overall rating

janeko

10:50 PM . 01 Mar 17

The first conditioner bar I ever known! Unik banget dari cara pemakaiannya yang kayak sabun batang tapi di rambut, jadi sedikit ribet untuk dibawa travelling, tapi untuk hasil dan khasiatnya i would say yes to repurchase! Setelah pakai conditioner ini rambut bener-bener halus dan mudah untuk disisir (for my damaged and tangled hair). Consnya, harganya agak mahal untuk conditioner yang cepet habis (sekitar sebulan) untuk pemakaian rambutku yang medium length. Gak bohong kalo conditioner ini wangi and it truly works!

5 User's Overall rating

The Bath Box FLUFFY CONDITIONER BAR
janeko

janeko

10 months ago

0

Wishlist

2

Reviews

3.3

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Fluffy Conditioner Bar is light-weight and packed with cocoa butter and mango butter to tame unruly, tangled hair. Enriched with virgin coconut oil which is high in mineral and vitamin content. It's also rich in manganese, copper, and selenium that will nourish and soften the hair. We add honey, sweet orange essential oil and oat protein into this conditioner bar to add shine and hydrate your hair. This conditioner bar also lasts longer than the usual liquid conditioner, so you won't have to worry about running out of conditioner in a short amount of time! It got the same sweet alluring smell as our Fluffy Hair Treatment, so if you like that, you will definitely this conditioner bar too!

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

The Bath Box

The Bath Box adalah brand yang fokus membuat produk yang alami sejak September 2013. Semua produk the bath box mulai dari perawat kulit sampai perawatan rambut dibuat sendiri atau handmade tentunya dengan bahan-bahan alami.

Not found article in this product