Cosmeport Je LAime Deep Moist Treatment

KOSE

4.5

4 Reviews

Product Price IDR 250,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

ditamita

2:15 PM . 31 Aug 17

Bisa nyobain treatment seri ini karena giveaway dari Female Daily, thank you. Btw, selama ini pake treatment ini dibarengi dengan shampoo-nya. Treatment/conditioner ini ngefek banget di rambut aku, rambut aku jadi super wangi pas keramas dan bertahan seharian. Wangi bunga(?) seger gitu. Rambut aku jadi mudah diatur dan lembut. Irit pakai conditioner karena banyak banget isinya dan awet loh udah 6 bulan lebih belom abis-abis.

3 User's Overall rating

zii_riirei

3:36 PM . 13 Jul 17

Selain bikin rambut tambah wangi, treatment ini juga ngasih efek super lembut di rambut. Kalau tanpa treatment lembut juga sih, cuma kalau pake ini jadi super lembut. Sayangnya aku sih tipe pemalas yang ga suka lama-lama di kamar mandi, jadi lebih seringnya cuma shampoo-an aja.

5 User's Overall rating

babysyifa

7:45 AM . 18 Feb 17

Wangi bangeeeet dan bikin lembut rambut juga! Buat yang rambut nya kering atau diwarnain ini cocok bgt.. Barengin sama shampo nya juga biar hasilnya maksimal. Beli di lazada sepaket sama shampo nya 350rb. Worth it lah yaa

5 User's Overall rating

diyang

2:16 PM . 13 Dec 16

Aku pakai kondisioner ini barengan sama samponya. Bikin rambutku jadi jatuh, halus, lembut, dan gampang banget diatur. Beli di Lazada 1 bundle (shampoo + conditioner) cuma 270 ribu. It's definitely a steal!

5 User's Overall rating

KOSE Cosmeport Je LAime Deep Moist Treatment
diyang

diyang

1 year ago

1

Wishlist

4

Reviews

4.3

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Je l'Aime is a non-silicone hair care brand for all women who want to keep beautiful, radiantly shining hair.

Intended to resolve individual hair concerns, our exciting lineup of products can effectively respond to a whole range of issues and worries, including a desire to change the quality of your hair, concerns about damage, and wanting to moisturize your scalp as well as your hair. Bringing you luxurious care - the more you use it, the more you’ll love your hair!

For obedient and easy to manage hair. The “Relax” series provides the ultimate moisture care, changing the very quality of your hair.*

Amino acids transform the feeling of running your fingers through even dry hair. The “Amino” series provides concentrated care for damaged hair.

Brimming with moisturize right from the scalp. The “All Non-Silicone” provides moisturizing care for hair and scalp..

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

KOSE

Kose adalah brand kosmetik, skincare, dan haircare premium asal Jepang yang didirikan oleh Kozaburo Kobayashi pada tahun 1946. Kose pun terus berkembang dan saat ini terkenal hampir diseluruh dunia.

Not found article in this product