Monoi Repairing Conditioner

Carols Daughter

4.0

2 Reviews

Product Price USD 22.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

princ3ssvina

2:28 PM . 14 Nov 15

Conditioner ini enak banget lho dipakenya, cukup pake di ujung2 rambut aja yah kemudian bilas. rambutku yang semula suka kering ujung2nya bahkan hingga bercabang jadi super lembut, tidak kering lagi bahkan tidak bercabang pula

4 User's Overall rating

lineline19

3:25 PM . 05 Nov 15

Rambut saya tebal, dan sering kusut. Conditioner ini bener2 membuat rambut saya jadi lembut, shiny, dan mudah diatur.
Beda dengan conditioner2 lain yang pernah saya coba, saya pertamanya hanya beli sample sachet dari brand ini karena sayang ongkir ketika beli sample lain, saya juga gak tau merek carol's daughter itu merek apa, tapi setelah coba pake, dari 2x pemakaian aja uda langsung suka banget dan jatuh cinta.
bener2 cocok untuk rambut kering dan kusut. Rambut jadi mudah disisir, bersinar, lembut dan ngurangin kerusakan rambut juga
sampe ngerasa gak perlu perawatan2 ke salon lagi deh kalo uda pake condi ini..
ingin coba shampoonya juga sih tapi blum sempat.
produk ini kayanya cuma bisa didapat di sephora US atau di ulta.com, harganya lumayan mahal sih 22 USD (ini yg bikin aku gak kasi bintang 5 hikzz) but it's totally worth it!
will recommend to everyone

5 User's Overall rating

Carols Daughter Monoi Repairing Conditioner
lineline19

lineline19

2 years ago

0

Wishlist

2

Reviews

3.5

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Only strong hair can grow into longer hair so you're free to wear any style. That's why the strand-strengthening monoi oil - an ancient recipe made from the rejuvenating Tahitian tiare gardenia flower and coprah coconut oil - is a must-have to help repair fine, delicate, or chemically-treated hair.

For over 2,000 years, Tahitians have used monoi oil for its natural reparative properties that undo and prevent damage from the sun, sea and surf. Using ingredients that only grow in Tahiti, monoi oil is made by taking 15 freshly picked tiare gardenia flower blossoms and combining them with 15 ounces of coprah coconut oil over a 15 day sacred ritual.

Research Results:
92% less breakage after only 1 use
5.5X longer hair life after only 1 use

Key ingredients:
Monoi oil intensely conditions your hair
Bamboo water, the strongest plant on our planet, helps to reinforce your hair's structure
Pro-vitamin B5 helps to reconstruct your cuticle

Formulated without parabens synthetic fragrances, synthetic dyes, petrochemicals or phthalates.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Carols Daughter

Not found article in this product