ADD

NARS

Loose Powder

Snow
Rp. 500.000
4.5

6 REVIEWS

5 Stars

4

4 Stars

2

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Star

0

4/5

for package quality

50%

users will repurchase

female-daily-user-image
castiel10

Combination

Medium Light

Neutral

30 - 34

27 Nov 2015

This is one of my Holly grail product. What i love the most is the coverage and the oil control. It makes my face matte but not bad dead matte, it's a nice matte.&lt;br /&gt;<br /> I own the old packaging and it's crazy, i used almost everyday and after 2 yrs still its only reduce by half.&lt;br /&gt;<br /> I gave mine to my niece because i want to... Read More

female-daily-user-image
bun2mila

Normal

Light

Cool

35 - 39

27 Sep 2015

Yang membuat saya cukup terkesan dgn nars loose powder ini adalah coveragenya, untuk ukuran loose powder nars ini coveragenya medium<br /> <br /> Finishingnya matte (untuk kulit saya yg normal cenderung powdery), good oil control dan good staying power. Shade snow ini cocok untuk kulit saya yg n20. Kemasannya cukup besar<br /> <br /> Dengan harga y... Read More

female-daily-user-image
hellosandara

Normal

Medium Light

Neutral

25 - 29

24 Sep 2015

nars ini powder nya isi nya gede. kalo packaging sekarang lebih kecil deh isinya dari 3 tahun lalu sewaktu pertama kali pake nars. coverage lumayan lah, masih oke di pake sendirian. bedaknya ringan juga gak berat di muka. oil kontrol oke banget buat muka dry to normal n timpuk bbc oil base di muka gw.

female-daily-user-image
amelianorma

Normal

Medium Light

Neutral

35 - 39

17 Sep 2015

Packagingnya lumayan gede, mulus, dan terlihat lux..Untuk sebuah compact powder, coveragenya amaatt sangaaattt bagusss! Mampu menutup dark spots dengan sempurna. Untuk jenis kulit yang oily, cocok banget karena finishingnya yang halus dan matte..mulai oily di daerah T sekitar 3 jam (biasanya 1 jam wajahku sudah terlihat oily) sering kali loose powd... Read More

female-daily-user-image
threealignstar

Combination

Medium Light

Warm

35 - 39

10 Sep 2015

Best loose powder ever!! Takjub ama loose powder yang bisa ada coveragenya. Spt foundation powder, tapi ringan.. Aku nc 25 pake shade Eden pas banget! Pori2 wajah juga jadi halus bgt pake ini. Oil controlnya TOP!! Suka deh ama NARS ini.. Really worth the price..

female-daily-user-image
purplelady

Combination

Light

Neutral

25 - 29

31 Jul 2015

NARS Loose Powder has a very finely milled and creamy texture, it's very soft to the skin..<br /> Snow is the lightest shade and it's a perfect color for my fair skin..<br /> The price is expensive, but.. the jar is so huge, and it contains a lot of product.. It will last more than a year if it used daily..<br /> Eventho it's a loose powder, it giv... Read More

similar products

be the first to review!

Loose Powder

SPL03 Peach

Studiomakeup

be the first to review!

Loose Powder

SPL02 Golden

Studiomakeup

2(1)

Loose Powder

SBL01 TRANSLUCENT

Studiomakeup