ADD

MAC

217 Blending Brush

Rp. 347.750
4.6

10 REVIEWS

5 Stars

7

4 Stars

2

3 Stars

1

2 Stars

0

1 Star

0

4.3/5

for package quality

60%

users will repurchase

female-daily-user-image
sheaneee

Combination

Medium Light

Neutral

18 and Under

06 Nov 2018

Blending brush terbaik yang pernah aku punya dan aku pakai, emg agak mahal untuk 1 brush kecil cuma beneran worth it banget! Cuma sygnya aku udh hilangin ini brushnya pas lg travelling keknya ketinggalan di hotel jdnya udh ga pake lagi

female-daily-user-image
graciagraciaa

Combination

Medium Light

Warm

19 - 24

02 Oct 2018

Best blending brush!! Yang ga gitu bisa blend eyeshadow cobain brush ini emang a bit pricey tapi worth it! Eyeshadow jadi gampang banget diblend pake brush ini dan cocok for all eyes type (menurut pengalaman aku)

female-daily-user-image
anggiwln

Combination

Medium

Warm

19 - 24

03 Mar 2018

Too pricey for beginners. Masih banyak brush-brush lain yang lebih affordable untuk para beginners, karena the magic is in your hand not the brand. Kalau brandnya bagus, harganya mahal, tp gak punya skill (kayak aku, hehehe) akan jadi literally useless. Mending beli skincare. :( Buuuut, kalau kalian emang udah pro applying eyeshadow, then this brus... Read More

female-daily-user-image
yemimaseptiana

Combination

Medium

Warm

25 - 29

24 Aug 2017

oh my goosshh, brush ini bagus banget. Ga nyesel belinya. Untuk aplikasi &nbsp;eyeshadow, bagus banget, jadi rapi. Kualitasnya oke punya. Bulu lembut, ga gampang rontok.&nbsp;<div>Pokoknya, splurge your money on this, and you will never regret it. Hihi</div>

female-daily-user-image
wiwid1103

Oily

Medium

Warm

30 - 34

30 Oct 2016

This is one of my favourite brush, I even own a few of these brush. Brush ini bisa dipakai buat eye shadow application, blending , applying concealer for under eyes and for covering any pimples, great for contouring nose area too.&nbsp;<div>If you find it the MAC 217 is a bit scratchy, I would suggest try the Hakuhodo version of this brush (it is w... Read More

female-daily-user-image
veraazhou

Dry

Medium Light

Warm

19 - 24

03 Aug 2016

All make up artists swear by this product, i believe smua orang yang udah lama berkecimpung dalam dunia make up bakal punya brush ini, at least one ! Because you can't not buy it when everyone is literally raving about it. So i finally got mine not long ago, because i tried to get some of the dupe, and i was disappointed with it. Akhirnya beli mac ... Read More

female-daily-user-image
metty15

Combination

Light

Warm

25 - 29

02 Aug 2016

This was among one of &nbsp;the few eye brushes that I purchased when I first got into makeup.<br>I consider brushes as an investment so I don't mind buying more expensive brushes but I make sure that I research like a mad woman before &nbsp;I actually go and buy them. Haha, anw this brush is everything those reviews said and more. Every reviews sa... Read More

female-daily-user-image
mitams

Oily

Cool

45 and Above

25 Jul 2016

I didn't know what blending was until I found this blending brush. It does blend your eye shadow easily (even on your tear duck and below lash line).<br>It is expensive, but oh so worth it. This product is a must for all eye shadow user! I won't repurchase this product since I think it lasts that long (I've been owning this for almost 5 years and s... Read More

female-daily-user-image
freshminttea

Oily

Light

Warm

25 - 29

18 Jan 2016

The best blending brush..brush multi fungsi yang bisa untuk blending dan nambahin warna..hasil eyeshadownya selalu bagus..<br /> Bulunya lembut, tidak gampang rontok dan awet..<br /> Blending brush ini banyak di rave sama semua orang..Dan memang hasilnya bagus..

female-daily-user-image
dryxanne

Combination

Light

Warm

35 - 39

23 Dec 2015

I love this brush so much I bought another one not long after I used the 1st one (so I have 2 hahaha...). it blends both powder and cream products nicely. Some famous MUA like Lisa Eldridge even uses it to apply under-eye concealer. Its bristles are so soft and blends perfectly. Definitely a treasure...