ADD

MAC

Amplified Creme Lipstick

Chatterbox
Rp. 250.000
3.8

7 REVIEWS

5 Stars

2

4 Stars

2

3 Stars

3

2 Stars

0

1 Star

0

4.5/5

for package quality

43%

users will repurchase

female-daily-user-image
jannete80

Dry

Light

Neutral

35 - 39

28 Aug 2018

lipstick ini warna pink andalan aku banget.pinknya seger, ga terlalu terang juga ga terlalu gelap. buat di pake sehari hari bagus banget dan ga pucet. buat di pake no make up look juga ok. lembab dibibir.

female-daily-user-image
unicorn13

Oily

Light

Neutral

19 - 24

20 Jun 2018

Warnanya klo ga dicampur sama lipstick lain jatuhnya terlalu pucat kyk org sakit di aku, tapi klo pas di campur sama bright red or anything bright dikit jd natural color (which really pretty btw). Amplified finish is not my fave to be honest, tp apadaya suka khilaf kadang huhuhu...

female-daily-user-image
nakyla

Oily

Medium

Warm

25 - 29

05 Apr 2016

Pernah punya si Chatterbox ini, the texture is just right. Definitely not matte, agak satin finish dan ngga bikin bibir kering. Sayangnya warna terlalu pink barbie jadi untuk yang warm undertone somehow bikin kulit terlihat kusam, jadi aku ngga repurchase.

female-daily-user-image
gekrisna

Combination

Medium

Neutral

19 - 24

05 Apr 2016

awalnya nyoba lipstick mac shade chatterbox dari travel sizenya karena terlihat natural look, waktu aku cobain teksturnya creamy dengan hasil akhir satin look gitu, sukanya karena ngga bikin bibir kering sama sekali. akhirnya kemarin beli yg full size yg shade brick-ola dan ternyata salah pilih warna, jatuhnya bikin mukaku kelihatan kusam :(<br>

female-daily-user-image
chandradyani

Dry

Light

Neutral

25 - 29

22 Mar 2016

This is a lovely pink shade lipstick and it finish is a bit on the glossy side and is certainly not a matte. It is a very wearable shade of pink which doesn’t grab a lot of attention yet imparts a subtle, youthful glow to the face. Great for daily wear! I recommend that this shade would be best suited for the light to medium complexioned girls.

female-daily-user-image
lulipop

Dry

Medium

Warm

30 - 34

19 Feb 2016

I just purchase it last week.Actually I come to find runway hit but falling in love with her instead!So I purchase both of them. HAHA, typical!This one has creme finished which I supposed to think that staying power is not really god, but I've never been so wrong.She is good! staying power is last more than 4 hours.Gliding smoothly on my lips.She h... Read More

female-daily-user-image
castiel10

Combination

Medium Light

Neutral

30 - 34

21 Nov 2015

Again, one of my favorite colour!!!<br /> Its a perfect everyday lipstick for me, its barbie pink lipstick yet not neon and not that bright. <br /> For those who love pink lipstick, definitely will love thia colour. And i think its more friendly for dry lips.

similar products

5(2)

Mattene Lipstick

Classic Dame

MAC