ADD

L.A. Girl

Matte Flat Velvet Lipstick

Love Triangle
Rp. 60.000
4

4 REVIEWS

5 Stars

1

4 Stars

2

3 Stars

1

2 Stars

0

1 Star

0

3.8/5

for package quality

75%

users will repurchase

female-daily-user-image
sardongantobing

Combination

Medium Light

Neutral

25 - 29

22 Nov 2018

Karena ku pecinta ungu, Ungunya cantik banget, enggak terang banget dan enggak gelap banget Langsung ku coba saat event ini Sumpah ku suka banget sama lipstick ini Selain warnanya cantik, lipstick ini enggak bikin kering alias bibir kita lembab Must try

female-daily-user-image
sherrend

Normal

Medium

Neutral

25 - 29

07 Nov 2017

This lipstick has a creamy matte formula. I do like the purple color though i do not use it everyday, it is quite fun to get out of our comfort zone once in a while. But you are going to need to reapply this lipstick after you eat (especially when you are a messy eater like me ?) And oh..have i told you that this is a dupe for MAC Heroine? Another ... Read More

female-daily-user-image
mrs.yusuf19

Combination

Light

Cool

30 - 34

11 Jan 2017

Dupe for mac heroine! Lumayan nyaman di bibir, ga bikin bibir kering, tekstur creamy, pigmentasi bagus cuma kaya lipstick warna ungu lainnya dia agak patchy, aku akalin sebelumnya pake lip liner atau liquid lipstick yang warnanya persis bibir aku setelah kering baru pake love triangle ini, finishnya semi-matte, lumayan tahan lama kecuali dipake mak... Read More

female-daily-user-image
alliyya

Oily

Medium

Neutral

19 - 24

19 Sep 2015

The best of out of the ones I own.<br /> Pilihan warna banyak dan affordable. Love triangle ini ngga patchy unlike the lighter shades. Imperfection yang ada di lips juga ketutupan ngga malah keliatan. Warnanya cantk banget. Baunya juga menurut aku enak-enak aja. It glides on my lips smoothly

similar products

5(2)

Mattene Lipstick

Classic Dame

MAC