ADD

Essence

Lip Liner

08 Red Blush
Rp. 40.000
4.4

3 REVIEWS

5 Stars

1

4 Stars

2

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Star

0

4/5

for package quality

67%

users will repurchase

female-daily-user-image
rizky_yanuari

Normal

Medium Light

Neutral

25 - 29

07 Aug 2016

HOLY grail lip liner!Menurutku warna ini the best dari warna lainnya, warnanya deep red yang cocok sebagai dasar lipstick dari warna brick red, dusty rose, maroon/ deep redPensilnya creamy Dan ngga keras, not drying, bahkan dipake sendiri tanpa lipstick pun oke bangetUntuk harganya yg cuma 40rb lip liner ini very worth it!

female-daily-user-image
anissasef

Oily

Medium Dark

Warm

25 - 29

19 Nov 2015

Essence lip liners might be one of my must-haves because it has such a good texture that's creamy yet not too frail. It also has great pigmentation and very smooth application, applies evenly and just really nice. The shade Red Blush is a red that leans towards berry color and it has a semi-matte finish on the lips. Gives moderate transfer, and sli... Read More

female-daily-user-image
innadindya

Dry

Medium Light

Neutral

19 - 24

09 Oct 2015

Sebenernya ini bukan punyaku sih, aku beli ini untuk ibu-ku hehe.<br /> Waktu itu (konter essence masih ada ya) main ke konter essence yang di riau junction, penasaran pengen coba ini karena di makeupalley rattingnya bagus. Kebetulan emak minta beliin lip liner.<br /> Jatuh hati banget! Harganya murah banget dan sooo creamy. Lenih creamy dari MUFE ... Read More

similar products

4.5(2)

Lip Liner

15 Honey Berry

Essence

be the first to review!

Lasting Color Lip Liner

SCL01 Translucent

Studiomakeup

3(2)

Lip Liner

Ceramic

Topshop