ADD

Ralph Lauren

Ralph HOT for Women

Oriental Vanilla
Rp. 1.000.000
3.9

4 REVIEWS

5 Stars

1

4 Stars

2

3 Stars

1

2 Stars

0

1 Star

0

4/5

for package quality

25%

users will repurchase

female-daily-user-image
lovely mew

Combination

Medium Light

Warm

30 - 34

23 Oct 2015

Suka banget ma packaginyaa..cakepnwarnanya..suka ma turquiosenya...pas dicium aromanya enak karena aku suka wangi vanila sih jadi enak2 aja..cumq emang lebih enak wangi vanila brand sebelah..klo ini manis banget wanginya..kadang suka pusing jadi pakenya dikitt aja cukup.

female-daily-user-image
summergirl

Normal

Medium

Warm

40 - 44

26 Sep 2015

I bought this because it's purple. I just love the color of the bottle! And it turns out that the vanilla and woody scent was too strong for me. The longevity is extremely strong for me, it kast until the day after.

female-daily-user-image
imaafrianti

Combination

Medium Light

Neutral

30 - 34

14 Sep 2015

I love the whole complexion of this product.. Longevity, scent, packaging and its color.. Ungu dan tosca kalo combained lucu juga ya warnanya.. Hahahahah.. Oke, Ralph and Lauren adalah brand favorite sy ke sekian untuk urusan parfum. Aromanya manis dan gak terlalu nyengat ya.. Longevitynya seperti EDT kebanyakkan, bisa stay sampe 8-9 jam.. Repurcha... Read More

female-daily-user-image
purplelady

Combination

Light

Neutral

25 - 29

08 Sep 2015

I was interested to buy this frag because of the bottle :p<br /> <br /> I accidentally saw it in the mall, and decided to buy it without sniffed it first Just because Purple and turquoise are my fav colors! LOL<br /> <br /> And i've never regretted buying it..<br /> It's vanilla and it suits my body chemistry..<br /> My family and friends always sa... Read More

similar products

4(11)

Dancing Lady

Sweet Fruity Floral

Oriflame