ADD

Kat Von D

Shade + Light Face Contour Palette

Rp. 626.635
4.7

15 REVIEWS

5 Stars

11

4 Stars

4

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Star

0

4.6/5

for package quality

67%

users will repurchase

female-daily-user-image
jesselyngeraldine

Oily

Light

Warm

19 - 24

27 Sep 2018

It is on the pricier side but well it’s Kat Von D. Good quality, gorgeous packaging what can I say. It’s very pigmented but very blendable so not a problem. I can use all the shades even tho I’m fair-light. I use the beige to set, yellow to highlight, peachy orange for blush (it gave a pretty cute tan sun kissed look!), also I mix it with the warm ... Read More

female-daily-user-image
fwnda

Combination

Medium Light

Neutral

25 - 29

31 Aug 2018

Palette ini terdiri dari 6 pan, 3 untuk highlight dan 3 untuk contour dan palette ini bisa dipake ke semua warna kulit. Shade : warnanya dari light ke dark, warna highlightnya matte bisa dipakai untuk set under eye dan bagian wajah lainnya. Warna contournya juga matte dan pas gak terlalu ashy atau merah, mostly semuanya netral warnanya. Applicat... Read More

female-daily-user-image
bellanadia

Combination

Light

Neutral

19 - 24

02 Aug 2018

Countour pallete pertamaq dan benar saja ini bagus bangett . Warnanya dri cool smpe warm ada dan buat set concealer juga pas. Cuma sayangnya harga mahal. Tapi udah 3 taun ga abisabis sih ? jadi worth to buy aja kalau lama banget abisnya

female-daily-user-image
nasywanisrina

Oily

Medium

Warm

18 and Under

02 Jul 2018

overall the quality of this product is reaaalllly goodd and i think thats why this product is so over hyped! but sadly this product not available yet at sephora indonesia:( i usually use the colour on the bottow row in the middle to contour my face and the colour is perfect for contouring my face! the colour is not to warm but not too cool

female-daily-user-image
svtepp

Oily

Medium Dark

Warm

25 - 29

30 May 2018

Best contour palette nih.. Pigmented bgt warna nya.. Dan lumayan tahan lama sih di wajah.. Kdg touch up muka pas malem masih ada shade nya d wajah.. Cuma mungkin kalo buat pake daily use pas g kmana2 agak g worthed dg harganya..

female-daily-user-image
nabilabatubara

Combination

Medium Light

Neutral

19 - 24

29 Apr 2018

Ini contour palette yang aku beli karena latah. Karena packaging nya suka ? padahal jarang dipake karena ga suka contouring. Paling kalau emang bener2 lagi ada acara aja. Kalau masalah kualitas nya, kat von d gausah diraguin lagi sih.

female-daily-user-image
dhits77

Combination

Medium Dark

Neutral

30 - 34

05 Jun 2017

I stayed away from this one for as long as I could. I thought it was so overhyped! It's not available here so it would have been a gamble to purchase one without having swatched the shades in person. I finally got a chance to swatch it in Singapore and initially was not impressed. But I was so curious of the hype that I went back to swatch it ano... Read More

female-daily-user-image
tacik

Oily

Medium Dark

Warm

45 and Above

08 Feb 2017

First impression directly fallin in  love , you can say the holy grail countour palette . Compare ABH I like Katvon D . The cardbox look elegant with silver and black colour. The powder are all pigmented and quite soft easily to blend. Repurchase yess 100% . I recommend this to anyone looking for a nice and fantastic countour palette

female-daily-user-image
shasannuru

Oily

Medium

Warm

19 - 24

28 Jan 2017

Finally setelah nunggu ada diskon di sephora kebeli juga contour palette ini. Udah eyeing bangt sama produk kat von d ini. Well, aku emang banci packaging jadi ngeliat desain packaging contour palette langsun deh jatuh cinta hehe it's just unique ala kat von d yg ala2 gothic gtu tapi tetep keliatan sleek. Thank to god krn skintone ku medium jadi ac... Read More

female-daily-user-image
peacockgreen

Combination

Medium Light

Warm

30 - 34

16 May 2016

Akhirnya setelah sekian lama, bisa pegang palet ini di tangan... seneng banget!<div>Aku baru pakai contour colornya yg paling gelap, but so far I can say that this palette is worth to buy! Tekstur powdernya mirip dengan Kevyn Aucoin medium sculpting powder, diusrek dikit aja udah beterbangan. Begitu di-apply ke pipi, wah, so pigmented. Bakalan jadi... Read More

similar products

2.6(6 reviews)

Nude On Nude Natural Look Kit

Look Diaphane

NYX

4.5(1 review)

Shattered Face Case

Shattered

Urban Decay

5(1 review)

Step-By-Step Contour Kit

Light Medium

Smashbox

Prev
1
2
Next