ADD

Stila

Stay All Day Waterproof Liquid Eye Liner

Midnight
Rp. 295.405
4.3

3 REVIEWS

5 Stars

1

4 Stars

2

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Star

0

4.3/5

for package quality

33%

users will repurchase

female-daily-user-image
anyainyi

Oily

Medium Light

Neutral

19 - 24

06 Jun 2018

awet, bagus, tp di aku kok kek kurang item ya pas dipake, tp kalo dipake dimata lain kereng, ngapusnya jg gampang tgl pake make up remover yg ada oilnya gt, tempatnya bagus, aman dibawa2 dicuaca dingin pun, terus awet pula kek ga abis2 booo

female-daily-user-image
katherinology

Combination

Medium

Neutral

25 - 29

01 Apr 2018

Warna navy-nya bener-bener pekat & long-lasting. Selain itu, ujungnya yg runcing bikin aplikasinya nyaman banget. Baru ngeh kalau ada warna selain Intense Black waktu jalan-jalan ke Sephora Singapura, dan ujungnya beli warna Midnight. It's a good alternative to everyday black liner!

female-daily-user-image
lennycheng

Dry

Medium Light

Neutral

25 - 29

10 Jan 2016

I just can't say enough good thing about this liner!<br /> It has a precise tip.<br /> It goes on smoothly.<br /> It is extremely pigmented and not shiny.<br /> It doesn't dry out fast.<br /> It stays all day! Just like its name.<br /> <br /> Being one with oily lids, it is hard to find one eyeliner that just won't budge or smudge and waterproof. T... Read More

similar products

be the first to review!

Liquid Eyeliner

Ultra Black Matte

Studiomakeup

be the first to review!

Liquid Eyeliners Triple Line Ink Pen

Ultra Black

Studiomakeup

be the first to review!

Magic Pen Liner and Primer

PIL01 Clear

Studiomakeup