ADD

Kiss Me

Heavy Rotation Coloring Eyebrow

Rp. 129.752
4

3 REVIEWS

5 Stars

1

4 Stars

1

3 Stars

1

2 Stars

0

1 Star

0

3/5

for package quality

67%

users will repurchase

female-daily-user-image
risyaayu

Combination

Medium Light

Neutral

25 - 29

21 Jun 2018

Brushnya kegedean buat gue.. hampir2 kyk brush mascara jadi waktu di pulas ke alis susah ngebentuk dan ngeblend seperti yg gue mau. Tapi untuk warna2 blondie, gue suka pilihannya. Long lasting throughout the day, tapi kalo udah kering banget kyk flaky gitu.

female-daily-user-image
dynabada

Combination

Medium

Neutral

25 - 29

08 Jun 2018

Punyaku no 5.. which is light brown. Yes this is lighter than my hair. Beli ini krn aku suka dg makeup jepang dimana alis mereka diwarnain dengan warna yg cenderung jauh lebih terang dr warna rambut. Jadi ini fungsinya memang untuk coloring eyebrow, not for setting or make bushy. But dia bisa banget kalo di aku buat setting juga, lumayan bikin alis... Read More

female-daily-user-image
sheara

Dry

Light

Cool

25 - 29

19 Sep 2016

I have this in 03 Ash Brown. Because I chose a lighter tone, this does not suit my haircolor. The texture is not dry, so I need to wipe on tissue before applying. It can color my entire eyebrow so it's very easy to use. Just don't swatch more than twice or it will be stiff. I'll repurchase in darker color later.<br>

similar products

be the first to review!

Brow Perfection Pencil

Deep Brown

Studiomakeup

be the first to review!

Brow Perfecting Kit

SBK01 Light To Medium

Studiomakeup

4(1)

Brow Perfecting Kit

SBK02 Medium To Deep

Studiomakeup

3.7(3)

Brow Set

Clear

MAC