ADD

Guerlain

Meteorites Light Revealing Pearls of Powder

Rainbow
Rp. 880.000
5

3 REVIEWS

5 Stars

3

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Star

0

5/5

for package quality

67%

users will repurchase

female-daily-user-image
dhachaa

Oily

Light

Warm

25 - 29

19 Sep 2016

Rainbow Meteorites ini cantik banget. Packagingnya. Hehe. Untuk produknya sendiri seperti biasa namanya juga Guerlain, it is lovely. Kyknya lebih pink toned ya kl menurut aku, so usually aku pakai very lightly krn takut jd terlalu pink di wajah ku yg neutral undertone ini. Lovely scent as always, khas guerlain :) Repurchase? ngga. Ga habis2 soalnya... Read More

female-daily-user-image
deavalence

Combination

Light

Neutral

25 - 29

22 Oct 2015

Ini hampir mirip sama Guerlain Meteorites Perles Aquarella. Hasil nya glowing juga. Tapi buat yang gak suka shimmer nya Aquarella, ini versi lebih kalemnya. Bisa dipakai all over your face cuma hati-hati tetap gak boleh overdo. Ada tulis sih review dan swatch perbandingan antara Rainbow sama Aquarella di blog.

female-daily-user-image
lennycheng

Dry

Medium Light

Neutral

25 - 29

28 Sep 2015

Part of the 2015 Summer Limited Edition and my most favorites perles that I own. Give me the most natural look, yet still sustain the benefits that other meteorites perles have. The packaging design is the same as others, only this one is white with rose gold lid. This is one that I don't wish to use up.