ADD

Guerlain

Meteorites Light Revealing Pearls of Powder

Aquarella
Rp. 880.000
4.7

7 REVIEWS

5 Stars

6

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Star

0

4.6/5

for package quality

71%

users will repurchase

female-daily-user-image
tir2005

Oily

Medium

Neutral

30 - 34

26 Oct 2018

Ok... first thing first.... this guerlain meteorities is so cute and so gorgeous AF. I am sucker dur cute packaging and this guerlain got me hooked! This colorful pearl changed my makeup game a lot. Kalo pake ini setelah makeup, wajah akan keliatan lebih cerah, lebih seger, lebih sehat, lebih natural dan lebih poreless. Emang harganya mahal, but yo... Read More

female-daily-user-image
castiel10

Combination

Medium Light

Neutral

30 - 34

06 Jan 2016

Like other meteorites, this illuminating powder gives you smoother, glowing and brighter skin. <br /> The difference is the glow this meteorites gives is gold, teint rose and teint beige gives silver glow. <br /> People won't realize it by slightly but if you look it carefully you will see the difference.<br /> <br /> To be honest i like teint rose... Read More

female-daily-user-image
strawberry_kiss

Combination

Medium

Neutral

25 - 29

30 Oct 2015

Ini adalah salah satu produk keluaran Guerlain yang menjadi favorit saya. Sayangnya, produk ini termasuk produk limited edition yang sudah sangat susah dicari. <br /> <br /> Performanya sudah tidak perlu diragukan lagi. Harga satu kaleng meteorites memang mahal tapi produknya mampu blurring your imperfections dan membuat wajah menjadi lebih flawles... Read More

female-daily-user-image
deavalence

Combination

Light

Neutral

25 - 29

22 Oct 2015

Salah satu favorit dari guerlain meteorites perles. Ini instant glow. Suka banget.. Baunya khas guerlain wangiii.. Sayangnya limited edition, padahal cantik banget kemasannya. Sejak ada aquarella ini aku jadi suka koleksi meteorites.. Ini lebih cocok dipakai sebagai highlight sih karena shimmernya cukup keliatan.

female-daily-user-image
lennycheng

Dry

Medium Light

Neutral

25 - 29

28 Sep 2015

This is one of Summer 2014 Limited Editions. Packaging design is the same as the permanent ones. Only this one comes in pink. The pearls is almost identical with the permanents, excepts this contains more silver pearls. Thus the result it gives is also more glittery. The most glowing one and not natural one I had. I use this only on special occasio... Read More

female-daily-user-image
mariapangestu

Combination

Medium Light

Warm

25 - 29

11 Sep 2015

I would definitely repurchase if they release this again, sadly it's a limited edition :(<br /> The packaging is just the same with the regulars only it's in pink.<br /> The pearls are mostly the same and similar with the clair, it just has more silver pearl in it. But the effect it give is same, blurring imperfectness and glowing your face.

female-daily-user-image
eneng.peni

Dry

Medium Light

Warm

25 - 29

07 Sep 2015

Meteorites ini edisi summer limited 2014. Kemasannya cantik banget, kaleng warna pink dan berisi bola warna warni dengan khas wangi lavender yang lembut. <br /> <br /> Efek memakai bedak ini mirip dengan meteorites lainnya, glowing dan blurring pores. Berbedanya hanya di kemasan, karena isi di dalamnya tidak jauh berbeda dengan edisi permanennya, h... Read More