ADD

Sensatia Botanicals

Body Scrub

Coffee and Cacao Brown Sugar
Rp. 120.000
3.2

3 REVIEWS

5 Stars

0

4 Stars

1

3 Stars

2

2 Stars

0

1 Star

0

2.7/5

for package quality

33%

users will repurchase

female-daily-user-image
hestinuraini

Dry

Medium

Neutral

25 - 29

11 May 2018

Wanginya kopi banget, teksturnya juga sama, jadi kayak luluran pake kopi beneran. Aku sih lumayan suka wanginya, cem mandi di cofee shop hahaha, tapi untuk ukuran scrub menurutku teksturnya terlalu lembut jadi ngerasa kurang mantep aja bersihnya karena ga sekasar standar body scrub yang lain. Tapi kalo untuk relaxing bathing sih enak.

female-daily-user-image
mariacious

Oily

Medium

Warm

30 - 34

10 Aug 2016

Produk scrub buatan lokal yang organik. Mengandung coklat dan kopi. Butiran scrubnya halus ga bikin kulit iritasi. Beli ini di sephora online. Wangi produk-produk sensatia enak banget. Katanya ini kosmetik organik. Masih jarang ada yang jual jadi kalau mau beli harus online.

female-daily-user-image
castiel10

Combination

Medium Light

Neutral

30 - 34

03 Dec 2015

Bought this along with others sensatia products. <br /> The texture a little bit sticky but the scrubs is good, i like it. The smell no too strong and not last long.<br /> <br /> I prefer nom sticky scrubs but this scruns good enough because organic and i love to combine this with black volcanic soap (also from sensatia)<br /> <br /> Repurchase? Ma... Read More

similar products

4.3(13 reviews)

Lulur Tradisional Bali

Whitening + Rose Extract

Herborist

3.7(14 reviews)

Soft Body Scrub

Passion Fruit

Wardah

4(1 review)

Body Scrub

Green Tea

Wangsa Jelita