Translucent Highlighting Banana Luxury Powder

Banana

Ofra Cosmetic

0.5

1 Review

Product Price IDR 210,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

makeupdhe

10:47 PM . 04 Jun 16

I have to say, this product sadly must go to my trash bin. I HATE it, it made my makeup cakey. Menggumpal gitu loh kalau dipakai untuk setting concealer under eye. Aku udah coba setting powder lain dan nggak ada masalah. So it's definitely the problem. 
Jenis kulitku berminyak. Tapi bahkan powder ini udah menggumpal pas awal-awal I put my makeup on. Padahal product Ofra yang lainnya kayak lipcreamnya bagus banget formulanya. So tiap produk kayaknya memang ada yang fail. 

1 User's Overall rating

Ofra Cosmetic Translucent Highlighting Banana Luxury Powder
makeupdhe

makeupdhe

1 year ago

0

Wishlist

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Biasanya powder ini dipakai untuk setting foundation atau concealer biar nggak geser. Bisa juga untuk menyerap minyak.

Di websitenya fungsinya dibilang:
- Conceal dark circles underneath eyes.
- Set concealer.
- Highlight underneath eyes, the brow bone, the bridge of the nose, the middle of the forehead and the chin.
- Complete your look as a luxury finishing powder.
- Act as a light matte eye shadow shade.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Ofra Cosmetic

Ofra Cosmetics adalah brand kosmetik dan skincare asal Amerika Serikat yang dibuat oleh Ofra Gaito tahun 1994. Karena produknya yang berkualitas, Ofra Cosmetics dikenal diseluruh dunia dengan sangat cepat.

Not found article in this product