Heroine Make Mineral BB Loose Powder

01 Light

Kiss Me

4.0

2 Reviews

Product Price IDR 184,500.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

intanlasa

11:54 PM . 23 Oct 15

loose powder ini awalnya saya beli karena packagingnya lucu aja, warna bedaknya membuat kulit saya lebih gelap dan kadang bikin oxi kalo dipake berlama-lama dibawah sinar matahari, butirannya halus, langsung nempel dimuka, gak perlu pake base lagi kalo lagi males langsung aja pake bedak ini.

4 User's Overall rating

sheara

9:10 PM . 12 Sep 15

Loose powder ini bentuknya lbh padat drpd biasanya krn coveragenya lumayan bagus. Bs mengcover pori2, redness, dan bekas jerawat yg sudah hitam. Aku beli krn memang ada embel2 "BB" nya. Jd sesuai dng nama dr bedak ini. Aku pernah menjatuhkannya ke kursi warna putih dan sulit dibersihkan. Warna coklatnya msh menempel. Mgkn krn daya tahannya yg kuat. Aku rasa bedak ini staying powernya lumayan bagus & dpt mengontrol minyak.

Sayang walaupun sudah beli shade paling terang, yellow tone nya sangat kuat. Ketika dipakai, warna wajahku jd terlihat lbh coklat drpd sebagian besar tubuh. Size nya besar jd cocok dng harganya. Aku jg bs pakai ini sebagai shading powder krn warnanya yg terlalu coklat untukku. Sepertinya lbh bagus dipakai oleh pemilik kulit warm tone.

5 User's Overall rating

Kiss Me Heroine Make Mineral BB Loose Powder
sheara

sheara

2 years ago

2

Wishlists

2

Reviews

4.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Long lasting matte finish, can be used as touch up. Good coverage and provides a translucent look.

Features & Benefits
Multi function in 1 tube. Secrets to bright translucent skin.
• Contains 95% mineral ingredients that is gentle to the skin
• UV cut
• Foundation
• Touch up powder
• Long lasting matte skin
• Translucent finish
• Covers pores and discoloration
• Lightweight texture powder with good coverage and foundation effect
• Prevents fading of makeup and unwanted shine for a long time
• Covers discoloration to make your skin clearer and brighter
• Gentle to the skin. It contains 95% of mineral ingredients
• Provides highly effective pore coverage with light feel on skin

Dosage/How To Use
1. Peel off the sticker before use
2. After conditioning skin with lotion, take approriate amount and rub powder onto puff
3. When use for touching up, blot oil off your face and apply lightly on face
4. Fasten the cap tightly after each use
5. Keep puff clean

Cautions
• Do not use when there is cut, inflammation, and other facial disorders
• Discontinue usage and consult a dermatologist if signs of inflammation, irritation or discomfort appear
• Avoid contact with eye
• For external use only

Available in 01 Light & 02 Natural

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Kiss Me

Kiss Me adalah brand makeup asal Jepang yang populer di Indonesia. Karena mascaranya yang berkualitas, produk Kiss Me lainnya pun mulai dipakai dan disukai oleh para konsumennya.

Not found article in this product