Secret Chiffon Pact

Matte Beige

CANMAKE

4.0

1 Review

Product Price IDR 55,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

binomialnomenklatur

3:52 PM . 20 Sep 16

Jadi nemu ini produk pas lagi nyari loose powder baru yg packagingnya travel friendly dan ada kaca didalemnya. Udah I pake 4 bulan lebih dan ini bagus banget halus ga bikin kulit kering atau cracking dan warnanya masuk banget ke kulit I yg masih fair yellowish. Yang paling oke sih hasil matte nya emang jempolan banget terus ga bikin kek topeng gegara keputihan. FAVORITE!
Cons:
- saking kecilnya partikel ini bedak sampe stuck gitu di lubang bedaknya. Suka kesel deh kalo ngumpul" stuck gitu.
Pros:
- ada kacanya! walau ga full sampe pinggir sih, but its okay.
- puffnya bagus bener, plump gitu.
- no fragrance
- ga bikin jerawatan.
- hand friendly! Sumpah dan bag friendly juga, unyu deh containernyaa~

4 User's Overall rating

CANMAKE Secret Chiffon Pact
binomialnomenklatur

binomialnomenklatur

1 year ago

0

Wishlist

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description





Loose mineral powder is-enriched with beauty serum and moisturizing ingredients that effectively normalize skin's oil and water level to prevent excessive sebum production. Unique spherical shaped powder effectively absorbs sebum on skin's surface for longer-wearing makeup that looks as fresh as it feels. For chiffon soft skin, pat on loose powder on top of foundation and apply as often as needed to freshen up face.



- Non-shine finish without dryness!!!

- Mineral loose powder for long-lasting moisture.

- 70% mineral ingredients + beautifying and moisturizing ingredients!

- Surfactand-free, tar-based pigment-free, alcohol-free, fragrance-free!

- Superb soft-focus effect SPF20 PA++, so it cuts ambient ultraviolet rays.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

CANMAKE

Canmake yang berdiri sejak tahun 1985 merupakan brand asal Jepang yang memproduksi berbagai produk makeup, fragrance, dan alat-alat untuk makeup. Dengan slogan “girly, pop, and shiny”, Canmake memikat para pelanggannya dengan desain menarik dan unik tetapi tetap mengutamakan kualitas dengan harga yang terjangkau.

Not found article in this product