Anti-Pollution

Finishing Pact SPF30 PA+++

Laneige

4.0

1 Review

Product Price IDR 250,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

karuniapratama

5:34 AM . 24 Jul 17

Jujur, pengen beli produk ini karena brush laneige yang lucu wkwkwk. Sebelumnya bimbang, beli produk ini atau innisfree no blur powder itu. Akhirnya kuputuskan untuk beli ini, karena cocok untuk kulit sensitif dan iritasi hehe. bedaknya lucu sih, ada warna ijo dan putih nya. katanya si ijo ini dari green tea sama Saururus chinensis yg merupakan skincare dan bisa soothing juga. apalagi, di Korea Selatan sana juga lagi ngetrend produk Anti pollution juga hehe. jadi, produk ini bisa menghalang debu gitu istilahnya<br>Yang aku rasain sih, efek matte nya terasa banget setelah pake. oil controlnya bagus, tahan 4-5 jam an. untuk warna bedaknya sih, transparant gitu, gak ada warnanya (tapi keliatan kok kalo pake bedak hehe). cocok sih buat touch up abis sholat. ada SPF30 PA+++ pula, jadi gaperlu ribet touch up pake sunscreen hehe. brush nya enak dipakai<br>Tapiiii, kalo pake produk ini harus bener2 bersihinnya, aku saranin double cleansing sih, soalnya kalo gak ntar malah timbul jerawat gitu hehe<br>

4 User's Overall rating

Laneige Anti-Pollution
karuniapratama

karuniapratama

2 months ago

0

Wishlist

1

Review

4.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Smart Defensing Pact, with a fresh powdery finish, protects the skin from fine dust and UV rays while brightening the tone of irritated skin



1. The multi-ball defense effect of dust block powder

The multi-ball defense formula protects skin from fine dust by proving a dense protective film over skin.

2. Bright tone-up and matte finish

Bright tone correction with fresh green color & white color

The closely adhering matte powder has the effect of absorbing excessive sebum

3. Powder pact containing skincare ingredients with anti-pollution effect

The green tea calming powder with ingredients such as green tea and Saururus chinensis strengthens weakened skin barrier and soothes skin.



Dust Block powder’s “Multi-Ball Defense Formula”

The multi-ball defense formula protects skin from fine dust by covering skin with a dense protective film.

*Multi-Ball Defense Formula

The round powder in different sizes prevents the attachment of fine dust to skin and protects skin by covering the surface of skin evenly, smoothly, and dense

How to use :

1. At the last step of makeup, apply on the face as needed.

2. Blend the entire powder with a brush and apply on the face, starting from the wide areas in order of cheeks-forehead-nose-chin.



Ingredients :

TALC , SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE , MICA , SILICA , TITANIUM DIOXIDE , ETHYLENE/ACRYLIC ACID COPOLYMER , BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE , OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE , TITANIUM DIOXIDE (CI 77891) , POLYMETHYL METHACRYLATE , ZINC OXIDE , METHICONE , TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE , CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77288) , BUTYLENE GLYCOL , DIMETHICONE , ETHYLHEXYLGLYCERIN , GLYCERYL CAPRYLATE , SAURURUS CHINENSIS EXTRACT , MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL , WATER , ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT OIL , CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Laneige

Laneige adalah salah satu brand kecantikan dan perawatan tubuh milik Amore Pacific yang sudah didirikan sejak tahun 1994. Brand yang sukses menguasai pasar Korea Selatan karena teknologi Water Science-nya ini, mulai mengembangkan sayapnya ke seluruh penjuru Asia. Sampai sekarang, Laneige tidak hanya dikenal karena produk perawatan kulitnya yang dapat melembabkan dan mencerahk tetapi juga produk makeup yang cocok digunakan untuk wanita Asia.

Not found article in this product