POUDRE UNIVERSELLE COMPACTE NATURAL FINISH PRESSED POWDER

20 Clair Translucent

Chanel

5.0

5 Reviews

Product Price IDR 660,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

pritapurwanto

11:15 AM . 24 May 17

My holy grail! Mere words won't do it justice. Kayaknya udah terlalu banyak review bagus tentang bedak ini. Kemasannya ringkes dan mewah, enak dibawa ke mana-mana. Oil controlnya super oke, dan yang paling penting, gak bikin break out! Meskipun pricey, tapi sekali udah coba ini gak akan bisa berpaling ke lain hati :p

5 User's Overall rating

reggyhanna

1:45 PM . 10 Feb 17

I got it from my momma. Heh, I thought when a fashion brand makes cosmetics it wouldn't be that good since its not their main focus. But Chanel proves me wrong tho, the translucency and the size is so helpful especially for me since I got lots of stuff going on my bag already. And also, this sets my bb cream & concealers really well. Although of course for my oily skin, the oil still is there somehow...

5 User's Overall rating

lautocean

12:40 PM . 29 Jan 17

Really good compact powder from chanel. Finish yang dihasilkan natural translucent dan menghilangkan minyak di wajah. Packaging bagus tetapi spons yang diberikan kualitasnya tidak terlalu bagus. Dapat pouch velvet untuk dibawa dalam tas

5 User's Overall rating

Devifang

12:12 PM . 23 Jul 16

This is super good for touch up and set our makeup...The compact size make it easier to be brought everywhere with us all day so we can touch up everywhere...Not to mention d elegant case and you got d pouch too...! Worth the price..!!

5 User's Overall rating

ratriramanitya

3:28 PM . 16 Jul 16

Bener-bener kualitasnya bagus banget, setting powder yang bisa dibawa kemana-maana dan bikin muka ga berminyak seharian dan ringan di pake gak cakey. Tapi harganya cukup mahal buat ukuran compact powder.. tapi karena ini product chanel yah no wonder tapi product ini meet your expectation.

5 User's Overall rating

Chanel POUDRE UNIVERSELLE COMPACTE NATURAL FINISH PRESSED POWDER
ratriramanitya

ratriramanitya

1 year ago

Chanel POUDRE UNIVERSELLE COMPACTE NATURAL FINISH PRESSED POWDER
Devifang

Devifang

1 year ago

2

Wishlists

5

Reviews

4.1

Package Quality

80%

Repurchase

Description

Imparts a translucent, natural matte finish when applied over makeup in the morning or as an anytime touch-up. Ultra-fine lightweight formula with light-reflecting pigments and luxuriously soft feel creates a flattering, halo-like look.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Chanel

Chanel adalah salah satu anak dari brand fashion Chanel yang juga mulai meramaikan beauty industry pada tahun 1920 tentunya oleh Coco Chanel. Dimulai dari keberhasilannya memproduksi parfum, ia pun berkembang dengan produk makeup dan skincare.

Not found article in this product