Botanical Color Nail Polish

Rose Dahlia

Yves Rocher

3.5

2 Reviews

Product Price IDR 89,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

bumbleB

2:09 AM . 27 Aug 16

Shade rose dahlia ini warnanya pink yang ngga terlalu soft dan ngga terlalu gonjreng juga, agak sedikit fuschia. Secara tekstur dan pigmentasi, produk ini bangus banget, cepet kering dan juga mudah dibersihkan. Love! <3

4 User's Overall rating

annetta

6:57 PM . 28 Jun 16

Ini warna pink yang menurut aku cocok untuk semua jenis kulit. Secara tekstur sama kayak warna mint, opaque dan konsisten. satu layer udah bagus warnanya, dan keringnya cepat. Harganya juga worth it kok. Shinenya bagus banget.

3 User's Overall rating

Yves Rocher Botanical Color Nail Polish
annetta

annetta

1 year ago

Yves Rocher Botanical Color Nail Polish
bumbleB

bumbleB

1 year ago

0

Wishlist

2

Reviews

3.0

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Yves Rocher Color Botanical Le Vernis Color Vegetable Mint is for you and you will love this neutral green, fresh and tangy.







Nature * real nail artist unveils & magnifies his finest creations, declined according to the infinite richness of the vegetable world, to satisfy every desire. Beyond color, a formula enriched with Elemi resin and a new physiognomy brush for an even result and a color foolproof.



How To Use :



Suitable For :





Ingredients :



Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Yves Rocher

Yves Rocher adalah brand kosmetik asal Perancis yang didirikan oleh Yves Rocher pada tahun 1959. Karena kualitasnya, Yves Rocher terkenal sampai saat ini dan sudah tersedia di lebih dari 88 negara.

Not found article in this product