Botanical Color Nail Polish

71 Mint

Yves Rocher

5.0

2 Reviews

Product Price IDR 89,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

bumbleB

12:01 AM . 24 Aug 16

Gw bukan pecinta warna hijau, tapiiii bisa jatuh hati sama nail polish ini. <3 di kuku gw warnanya jadi ijo agak tosca, soft banget tapi cantik, ga bikin kulit kusem. Formulanya juga oke banget, cukup sekali poles warnanya super pigmented, ngga menggumpal dan lumayan cepet kering. Loveeee!

5 User's Overall rating

annetta

10:01 AM . 24 May 16

Warna hijaunya bagus banget di kulit kuning langsat. Nail polishnya super shiny, dan tahan tiga hari. baru terasa butuh touch up. Suka sama brush pipihnya. Enggak butuh dlayer juga warnanya udah full banget!

5 User's Overall rating

Yves Rocher Botanical Color Nail Polish
annetta

annetta

1 year ago

1

Wishlist

2

Reviews

4.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

You want an exalted color and intense shine?



Le Vernis Color Vegetable Mint is for you and you will love this neutral green, fresh and tangy.



Nature * real nail artist unveils & magnifies his finest creations, declined according to the infinite richness of the vegetable world, to satisfy every desire. Beyond color, a formula enriched with Elemi resin and a new physiognomy brush for an even result and a color foolproof.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Yves Rocher

Yves Rocher adalah brand kosmetik asal Perancis yang didirikan oleh Yves Rocher pada tahun 1959. Karena kualitasnya, Yves Rocher terkenal sampai saat ini dan sudah tersedia di lebih dari 88 negara.

Not found article in this product