ColorStay Longwear Nail Enamel

Stiletto

Revlon

5.0

1 Review

Product Price IDR 70,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

dyahb

12:37 PM . 23 Nov 17

Ini kutek warna hitam k2 aku dari Revlon. Sepertinya memang seri Colorstay ini udah jauh improved dibanding yang biasa. karena seri yang ini gak lengket dan aplikasinya gampang. warnanya juga lebih keluar. kalo wrna hitam ini memang aku selalu pake 2x dan cepet abis jadinya. cepet kering juga. tinggal poles top coat jadi lebih shiny lagi. 

5 User's Overall rating

Revlon ColorStay Longwear Nail Enamel
dyahb

dyahb

2 weeks ago

0

Wishlist

1

Review

1.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Color stay long wear technology instantly wraps nails in a shatterproof shield of color

Timeless, yet trend driven shade palette selected for long wear

Visible light curable resin to seal in days and days of chip-resistant color

Double Barrel brush for smooth, bubble free application

Up to 11 days of lasting color* and gel-like shine ( the longest wearing nail enamel available)

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Revlon

Revlon didirikan oleh Charles dan Joseph Revson bersama seorang ahli kimia Charles Lachman pada 1932 di AS. Berawal dari satu produk, enamel kuku, saat ini Revlon telah menjadi brand terbesar di seluruh dunia, yang memiliki ratusan produk kecantikan mulai dari skincare hingga makeup yang disukai oleh banyak wanita.

Not found article in this product