Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

krasota

12:34 AM . 05 Nov 15

Shade lain yang dibeli dari piggy paint. and yes, for my nieces. My nieces love to have their finger and toenails painted, jadilah gue beli beberapa shade, termasuk si clouds of candy ini. Maksudnya sih biar gak pada berebutan dan lebih lucu kalo variatif warnanya. Si Clouds of candy ini warnanya pale blue, formula dan texturenya sama kaya variant lain dari Piggy paint. Sama-sama watery dan yang paling penting gak ada bebauan acetonenya. And clouds of candy, such a cute name too. Nama-nama shadenya gemes, emang pas buat segmentasinya yang boleh dipake untuk toddlers.

4 User's Overall rating

Piggy Paint Natural As Mud

2019 years ago

0

Wishlist

1

Review

3.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Piggy Paint Natural As Mud adalah pewarna kuku berbahan dasar air yang non toxic. Formulasinya yang natural dan hypoallergenic aman digunakan oleh siapa saja termasuk pemilik kulit sensitif, wanita hamil, bahkan anak-anak. Pewarna kuku ini memiliki banyak varian warna dan bebas dari kandungan formaldehyde, toluene, phthalates, Bisphenol A, ethyl acetate dan acetone.

How to use :
Aplikasikan pada kuku

Suitable for :
-

Ingredients :
Water, acrylates copolymer, neem oil. May contain the following colorants (depending on shade): Red 34 Lake, ultramarines, iron oxide, titanium dioxide, mica, red 28, yellow 10, violet 2, zinc sulfide/copper, copper flake, orange 5, and red 22.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Piggy Paint

Not found article in this product