Nail Polish

Ruffles and Feathers

Essie

2.9

4 Reviews

Product Price IDR 122,000.00

Other shades

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

karinuts

4:15 PM . 19 Nov 15

nail polish Essie rata-rata memiliki formula yang ok dan kualitasnya terbilang konsisten.Kemasan Essie juga terbilang feminine, simple, dan kuas nya tidak terlalu lebar. shade ini yang terbilang opaque dan applying nya juga mudah. hasilnya juga shiny dan terbilang lumayan awet daya tahan pemakaiannya.

4 User's Overall rating

hellosandara

8:54 AM . 26 Sep 15

tektur semua nailpolish essie ini kentel, jadinya cepet ngegumpal dan kering. susah di cari juga. warna pigmented banget. pake satu layer udah cukup. tahan lama juga, gak kampang ngelupas. cuma susah keringnya. gak bikin kuku kuning. gampang di bersihinnya.

2 User's Overall rating

wennykyuuto

8:59 PM . 19 Aug 15

I bought it when it was on sale, and couldn't use it because the formula is too thick I think.. so I couldn't apply it precisely, it became messy and dried quite fast. I don't know whether the one I got was an old stock but I just won't bother buying this nail polish anymore.

2 User's Overall rating

SalvatoreG

1:39 PM . 26 Jul 15

Essie - Ruffles & Feathers, To be honest im not big fans with Essie nail brush it's feel a little bit small and thin for me. The formula from this polish was ok, a little bit thick but it's manageable. It almost give a full coverage with one coat, but as usual i added the 2nd coat anyway. This a tosca green.

5 User's Overall rating

Essie Nail Polish
SalvatoreG

SalvatoreG

2 years ago

0

Wishlist

4

Reviews

3.3

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Essie Nail Polish merupakan cat kuku yang mampu mempercantik kuku. Produk ini membuat kuku lebih berwarna dan tidak mudah retak. Produk ini juga tidak membuat gumpalan pada kuku.
How to Use: Gunakan base coat. Setelah itu, ulaskan cat kuku ini. Tunggu hingga kering, ulaskan top coat.
Suitable for: -
Ingredients: -

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Essie

Not found article in this product