ADD
2.9
(4 reviews)
Nail Polish
Ruffles and Feathers
Essie
Rp. 122.000
4 Reviews
karinuts
Light, Cool, 25 - 29
19 Nov 2015

nail polish Essie rata-rata memiliki formula yang ok dan kualitasnya terbilang konsisten.Kemasan Essie juga terbilang feminine, simple, dan kuas nya tidak terlalu lebar. shade ini yang terbilang opaque dan applying nya juga mudah. hasilnya juga shiny dan terbilang lumayan awet daya tahan pemakaiannya.

hellosandara
Medium Light, Neutral, 25 - 29
26 Sep 2015

tektur semua nailpolish essie ini kentel, jadinya cepet ngegumpal dan kering. susah di cari juga. warna pigmented banget. pake satu layer udah cukup. tahan lama juga, gak kampang ngelupas. cuma susah keringnya. gak bikin kuku kuning. gampang di bersihinnya.

wennykyuuto
Medium Light, Neutral, 25 - 29
19 Aug 2015

I bought it when it was on sale, and couldn't use it because the formula is too thick I think.. so I couldn't apply it precisely, it became messy and dried quite fast. I don't know whether the one I got was an old stock but I just won't bother buying this nail polish anymore.

SalvatoreG
Medium Light, Neutral, 25 - 29
26 Jul 2015

Essie - Ruffles & Feathers, To be honest im not big fans with Essie nail brush it's feel a little bit small and thin for me. The formula from this polish was ok, a little bit thick but it's manageable. It almost give a full coverage with one coat, but as usual i added the 2nd coat anyway. This a tosca green.


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD