CHANEL LE VERNIS LONG WEAR NAIL

Organdi

Chanel

4.0

1 Review

Product Price USD 28.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

vichangcimen

4:18 PM . 28 Jan 17

Packagingnya bagus warna hitam dan simple, aplikatornya juga tebal dan nggak letoy. Untuk warnanya nih bagus bangettttt,warna2 nude yang kalo gw pake keliatannya kaya punya kuku sehat yang ngepink.
Pas dioles ke kuku enak, tapi kalo cuma sekali oles warna kukunya masih keliatan jadinya harus pakai 2x padahal aplikatornya agak tebal.

4 User's Overall rating

Chanel CHANEL LE VERNIS LONG WEAR NAIL
vichangcimen

vichangcimen

8 months ago

0

Wishlist

1

Review

0.0

Package Quality

0%

Repurchase

Description

The newly-renovated 5-free formula features Bioceramics and Ceramides to improve the quality of nails. In an arresting palette of 15 trend-setting shades, including bestselling cult favorites and daring new colours.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Chanel

Chanel adalah salah satu anak dari brand fashion Chanel yang juga mulai meramaikan beauty industry pada tahun 1920 tentunya oleh Coco Chanel. Dimulai dari keberhasilannya memproduksi parfum, ia pun berkembang dengan produk makeup dan skincare.

Not found article in this product