Essential 3-Piece Nail Polish Set

E.L.F

1.7

3 Reviews

Product Price USD 3.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

hellosandara

7:40 AM . 15 Nov 15

I received this nail trio as part of a free beauty bundle with my purchase. At first I was extremely excited, the colors are great and it was free along with a bunch of other great items. I immediately stripped my nails and prepared them for 2 coats of the Punk Purple color. I LOVED it! The color itself is awesome and the consistency of the polish is not too thin and not too thick but great even for 1 coat of polish if preferred. The next day they lasted up until around noon when my right hand started to chip so I decided to just take it off and let my nails "breath".
Now my regimen for my nails is pretty thorough and I ALWAYS use a base and top coat. Whatever is in this formula was no good for my nails because they are now yellow! Cuticles and everything! I used pure acetone to remove the polish and have washed, buffed and soaked my nails with no relief. While I was excited to receive this as a freebie I will never purchase their polish, and I can't even give it away. I don't want someone else to deal with yellow nails too. This is a product I will have to throw out.

1 User's Overall rating

LetisiaMaharani

4:15 AM . 26 Sep 15

Nail polish set ini emang murah dan warnanya lucu.
Cuma sayangnya dia lama keringnya, ngga cocok banget untuk orang yang ngga sabaran seperti saya hehe.
Dan rasanya agak terlalu encer ya.
Banyak merk lokal yang murah dengan kualitas yang lebih baik.

2 User's Overall rating

frahadi

2:00 PM . 05 Oct 13

Aku punya yg Vacation Trio. Warnanya sih aku suka, cuma menurut aku dia terlalu runny deh teksturnya. Udah gitu lama keringnya. Brush nya sih so so. Ga begitu suka, mending beli brand lain yg lebih bagus.

2 User's Overall rating

E.L.F Essential 3-Piece Nail Polish Set

2 years ago

1

Wishlist

3

Reviews

2.0

Package Quality

67%

Repurchase

Description

E.L.F. 3-Piece Nail Polish Set merupakan cat kuku yang dapat memberikan tampilan kuku yang cantik dan sehat dengan instan. Atur dan padukan warna-warnanya untuk menciptakan warna unik sesuai dengan kepribadian diri sendiri. Dengan desain kuas yang dapat menempel dengan sempurna. Mengandung Vitamin E aktif untuk memperkuat, mempersehat kuku, dan formula yang cepat kering yang berarti tidak akan mudah luntur.

How To Use :
Kocok botol dan buka tutupnya. Oleskan secara perahan pada kuku. Simpan cat kuku pada area kering dan dingin.

Ingredients :
Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Acetyl Tributyl Citrate, Nitrocellulose, Phthalic Anhydride/Trimellitic Anhydride/Glycols Copolymer, Tocopheryl Acetate. May Contain: Stearalkonium Bentonite, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red No.6 Lake (CI 15850), Red No.27 Lake (CI 45410), Blue No.1 Lake (CI 42090).

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

E.L.F

e.l.f. menghadirkan rangkaian produk mewah dengan beragam pilihan warna cantik dengan kualitas terbaik yang akan memancarkan kecantikan alami mu.

Not found article in this product