Vanilla Bean Noel Pocket Anti-Bacterial Hand Gel

Bath and Body Works

4.0

1 Review

Product Price IDR 39,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

yooshif

10:53 PM . 11 Sep 17

My favorite hand sanitizer ever. Biasanya kan hand sanitizer itu mostly baunya alkohol banget kan, kalo ini ga sama sekali, wanginya enak vanilla dan pas di apply juga ga bikin kulit kering. Superb! Sebenernya ini dulu dapet gratisan sih jadi ga tau harga pastinya berapa. Recommended hand sanitizer deh pokoknya :)

4 User's Overall rating

Bath and Body Works Vanilla Bean Noel Pocket Anti-Bacterial Hand Gel
yooshif

yooshif

4 months ago

0

Wishlist

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

A powerful germ killing formula. Tahitian Palm Milk leaves hands feeling moisturized and conditioned.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Bath and Body Works

Bath and Body Works adalah retailer produk-produk perawatan kulit, rambut, dan wewangian asal Amerika Serikat yang sudah didirikan sejak tahun 1997 oleh Leslie Waxner. Bath and Body Works pun melakukan ekspansi dan sudah tersedia hampir di seluruh negara.

Not found article in this product