The Moisturizing Soft Cream

La Mer

3.3

12 Reviews

Product Price IDR 2,300,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Fe_HadiUtomo

1:28 AM . 01 Aug 17

Best available moisturizer for dry skin. I have terrribly dry / dehydrated skin from daily make-up use, always flaky and rough every night after cleansing. La Mer is a life-safer! The ultimate answer to my wish of dewy supple skin. I love how the rich-creamy texture replenish my face back to life. 
Over some time and a couple of jars, you might have gotten used to it and feels that the magic isn't really there anymore. But I tried switching to other products and my face got back to its dehydrated state. That's why I can't live without this cream. Super recommended for dry skin, not sure if it suits normal & oily type.

5 User's Overall rating

missenmooi

1:29 AM . 16 Jul 16

Dry Skin Face Problem Must Try! (and..Must Buy if You willing to spend :p)
Baru coba pakai pelembap dari La Mer ini hampir masuk bulan ketiga.Untuk tipe kulit muka aku yang dry-to-combi skin aku sempat coba beberapa moisturizer dari bbrp brand (clinique, sk 2, lancome) tapi.. seriously.. ga ada yang bisa nandingin si La Mer ini.
Pros:- Bikin kulit aku kenyal, looks dewy tapi ga oily, ga cakey seharian.- Ga bikin komedo-komedo nongol.Kadang kalau salah coba pelembap yang over moisturizing, suka ada banyak komedo yang nongol.Jadi ga perlu facial sering-sering buat ilangin komedo.- Berasa ringan banget di muka.  Cukup secolek (peanut size) doang bisa cover seluruh muka.
Cons:- Expensive (uhuk..)Tapi buat kalian yang pengen coba, aku saranin coba untuk beli sachetnya dulu, ato beli yg mini size di IG.Kalau kalian bener-bener uda ngerasa cocok, baru kalian beli yang gedenya biar ga rugi!!!

4 User's Overall rating

dfb16

12:02 AM . 20 Jun 16

saya pakai creme de la mer ini udah sekitar 3 tahunan, jadi kulit saya cenderung kering krn penggunaan krim dokter. jadi setiap malam saya selang-seling krim dokter dan lamer. kulit saya jadi cerah dan teksturnya jadi kenyal. pernah suatu waktu kulit saya benar2 terbakar matahari, pertama kali akhirnya saya pakai la mer krn ibu saya memberi saya krim ini untuk kulit saya yang super merah dan panas. surprisingly kulit saya yg panas dan merah krn terbakar mereda. krim ini kl ga salah ada 3 jenis yg original teksturnya creme, ada juga yg teksturnya gel biasanya untuk acne-prone skin (cenderung berminyak), tp yang satu lagi saya lupa

5 User's Overall rating

emma

1:19 PM . 21 Jan 16

I again got persuaded by their campaigns spread all over female magazines. It boasts that it was developed after a scientist invented that certain chemicals could heal burning marks etc. I had some flakes and scars that I wanted to get rid. I applied this cream religiously every night and I didn't see any changes. That's when I decided to stop using it and on top of that the cream costs a fortune.

3 User's Overall rating

J0anne

3:07 AM . 05 Dec 15

Not suitable for oily skin and people live in tropical place like Indonesia as the texture is very creamy and oily. Its a great skincare to use during winter time when skin tends to get drier. For the price, I wont repurchase.

1 User's Overall rating

La Mer The Moisturizing Soft Cream
acesarebecca

acesarebecca

4 years ago

0

Wishlist

12

Reviews

3.0

Package Quality

59%

Repurchase

Description

La Mer The Moisturizing Soft Cream adalah krim mewah dengan tekstur baru yang akan membuat kulit glowing dan terbarukan. Diformulasikan dengan Miracle Brothâ„¢ yang kaya nutrisi, yang akan meresap ke dalam kulit untuk melembabkan dan mengencangkan kulit. Kulit akan tampak muda dan berenergi.

How to use :
Aplikasikan pada wajah

Suitable for :
Semua jenis kulit

Ingredients :
Algae (seaweed) extract, cyclopentasiloxane, petrolatum, glyceryl distearate, phenyl trimethicone , butylene glycol , hydrogenated vegetable oil , cholesterol , butyrospermum parkii (shea butter), steareth-10, dimethicone, glyceryl stearate se , polysilicone-11 , sesamum indicum (sesame) seed oil , medicago sativa (alfalfa) seed powder, helianthus annuus (sunflower) seedcake, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) seed meal, eucalyptus globulus (eucalyptus) leaf oil, sodium gluconate, copper gluconate, calcium gluconate, magnesium gluconate, zinc gluconate, tocopheryl succinate, niacin, sesamum indicum (sesame) seed powder , water\aqua\eau, citrus aurantifolia (lime) peel extract, laminaria digitata extract, crithmum maritimum extract , salicornia herbacea extract , plankton extract, chlorella vulgaris extract, glycine soja (soybean) seed extract, glycerin, caffeine, sea salt\maris sal\sel marin, micrococcus lysate, diethylhexyl succinate, adenosine phosphate, creatine, hydrolyzed algin, isocetyl stearoyl stearate, cetyl alcohol, sucrose, acetyl hexapeptide-8, glucose oxidase, polyacrylamide, acetyl carnitine hcl, glucose, caprylic/capric triglyceride, c13-14 isoparaffin , tocopheryl acetate, tetrahexyldecyl ascorbate , sodium pca , glycosaminoglycans , urea, distearyldimonium chloride, dipalmitoyl hydroxyproline, sodium hyaluronate, laureth-7, lecithin, trehalose , polyquaternium-51, lactoperoxidase , hydroxypropyl cyclodextrin , cyanocobalamin, pentylene glycol, fragrance (parfum), disodium edta , bht, citronellol, hydroxycitronellal, geraniol, linalool , limonene, potassium sorbate, phenoxyethanol

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

La Mer

Not found article in this product