ADD
3.3
(3 reviews)
Green Tea Balancing Cream
Innisfree
Rp. 200.000
3 Reviews
achilles
Combination, Fair, Neutral, 25 - 29
30 Aug 2017

Cream ini ringan banget. Efeknya soothing dan cocok buat yg kulit kombinasi. Setelah ku pake sebotol mukaku tetep kilang minyak, ga berkurang kadar minyak di wajah. Melembutkan? Yes. tapi cuma itu doang. So far ini cream ke 2 yg kubeli di Innisfree dan belum membuatku kepingin repurchase

shirleysamudera
Combination, Fair Medium, Not Sure, 19 - 24
17 Apr 2017

Aku nyoba moisturizer ini karena moisturizer yg uda aku pake bertahun-tahun uda ga produksi lagi. Type muka ku combination. Pas aku pake product ini, ga begitu ada efek apa2 sih dan mukaku tetep berminyak dibagian T-zone. Repurchase? I think no.

jessicaspa
Acne Prone, Medium, Warm, 45 and Above
31 Mar 2017

This is one of my first k-beauty products I've tried and as of now, my most trusted moisturizer IN. MA. LYF. I was battling a really bad breakouts and was researching about acne treatments that led me into korean beauty products. My skin is more of a oily combination type and when I read about this product, it said that it can balance the sebum production in the skin, so it was suitable for combination skin type people. Finally I decided to give it a try and purchased the trial kit which contains the toner, lotion, and creams. I used ...

similar products


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD