Facial Treatment Oil

SK-II

4.9

4 Reviews

Product Price IDR 1,930,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

louisaa

6:15 AM . 17 Jul 17

Ini sih penyelamat bekas jerawatku!!! Kalau aku..pakai ini cukup satu tetes dan di malam hari aja..soalnya kalau siang nya pakai jg..dia jd kilang minyak di mukaku yg oily ini..aplg ketambah ma suasana bali yg panassss ..??? Kalau di aku, ini pertama kali pakai bs lgs kelihatan hasilnya..muka agak cerahan dikit..plus bekas jerawat mulai memudar..

5 User's Overall rating

santisiera

3:10 PM . 14 Aug 16

Kulit saya cenderung kering. Produk ini bagus  banget bisa melembapkan kulit dan juga membantu mengurangi kerutan2 yang dalam. Produk ini termasuk dalam bi-phase oil yaitu mengandung oil dan juga air Facial Treatment Essence. Maka, sebelum memakai, harus mengocok botolnya terlebih dahulu agar kandungan air dan minyaknya menyatu. Jika dikocok dengan baik, maka oil ini jadi lebih light formulanya sehingga lebih mudah diserap kulit. Pemakaiannya juga cukup 2 - 3 tetes saja, jadi sangaat iriiit.  Memang harganya mahal, tapi beli satu produk aja smpai sekarang nggak habis2 sih...jadi boleh dibilang hemat biaya juga nih beli produk ini. 

5 User's Overall rating

meadow republic

11:15 PM . 16 May 16

From I can say.. If you have dry skin, you will love this product. It won't blur or help with your blemish or scar or acne. But it will definetely help to soothen your dry skin. 
So if you go to dry area or plan to visit other countries during winter, I will recommend this product for you. 
Besides, you will fall in love with the scent

5 User's Overall rating

jessiee

9:00 AM . 22 Apr 16

I can see an immediate result after using SK-II Facial Treatment Oil for more than a week, it gives the right amount of moisture so the dry patches along my jawline has been getting a lot better now. I won't only recommend this for those who have dry skin, but for everyone who spend most of their time in room with air conditioner.

5 User's Overall rating

As I grow older, my skin has changed from oily to combination. And these days, I'm suffering with oily T-zone and dry jawline which is frustrating, I blame all the hormones for this. I need something to soothe and moisturise the dryer part of my skin without making my T-zone oilier than it actually is. Believe it or not, I even used two different moisturisers for that purpose, until I tried the SK-II Facial Treatment Oil.
This SK-II Facial Treatment Oil is supposedly used after Facial Treatment Essence, and before cream moisturiser. All you have to do is shake the bottle well to emulsify the Pitera and oil, take about 5 drops onto your palm, and massage your face.
Second week update: A great product to be paired with SK-II Facial Treatment Essence, if you love the SK-II Facial Treatment Essence, you’ll love this treatment oil too. My skin feels softer and smoother each day.

I've heard a lot of things about people who have oily skin should avoid product that contains oil, but I personally never really avoid products containing oil. Sure, oil gives hydration that people with dry skin need, but that doesn't mean those who have oily skin should avoid hydration :)
What I like the most about this oil is how light it is on the skin, and absorb very quickly into the skin. As someone who has oily skin, I hate greasy feeling on my skin, and I must say SK-II Facial Treatment Oil is beyond my expectation, it soothes out the dry part of my skin, without making my T- zone feel greasy or sticky.
Third week update! My skin doesn’t feel dry anymore, and my complexion has been getting better, it helps to even out my skin tone and brighten my skin.
You can get this product at your nearest department stores (Sogo, Metro, Debenhams, Seibu, etc). Try it out, and you'll thank me later ;)

SK-II Facial Treatment Oil

2019 years ago

2

Wishlists

4

Reviews

4.5

Package Quality

50%

Repurchase

Description

SK-II Facial Treatment Oil adalah face oil terobosan terbaru dari SK-II dalam bentuk minyak yang menggabungkan kekuatan Pitera dengan Golden Ratio. Formula yang inovatif ini akan meresap ke dalam kulit dengan cepat. Dengan aroma yang menenangkan tanpa meninggalkan kesan berminyak, anda akan merasakan betapa kulit anda dimanjakan.

How to Use:
Kocok kemasan untuk mencampurkan Oil dan Pitera yang terkandung. Ratakan 5-7 tetes ke telapak tangan Anda dan oleskan ke wajah. Gunakan setelah Facial Treatment Essence dan sebelum Beauty Essence lain/ Moisturizer.

Suitable for:
Semua jenis kulit

Ingredients:
Pitera™, NOURISHING OILS COMPLEX, Pewangi Lavender.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

SK-II

SK-II merupakan brand asal Jepang yang terkenal dengan Miracle Water atau Facial Treatment Essence nya yang mengandung Pitera™, rahasia menuju kulit tampak sebening kristal. Melalui penelitian mendalam terhadap lebih dari 350 jenis ragi, peneliti SK II berhasil menemukan satu ragi unik yang mengawali sebuah revolusi kecantikan untuk masa mendatang, dan dinamakan Pitera™. Sekarang ini SK-II menghadirkan beragam rangkaian skincare untuk berbagai jenis kulit dan mengatasi bermacam problema kulit.

Similar Articles

Punya kulit halus, kenyal dan berseri atau glowy, tentu jadi dambaan kita, kan? Inilah 3 cara mudah menjaga kulit halus, kenyal dan berseri selalu……

Read Full Article »

Minyak kelapa adalah salah satu minyak yang paling banyak manfaatnya. Selain bisa digunakan di wajah, kulit dan rambut, dewasa ini minyak kelapa juga…

Read Full Article »

Sekarang ini, face oil sudah menjadi salah satu produk skincare yang populer digunakan di Indonesia. Tidak hanya berfungsi melembapkan, face oil juga…

Read Full Article »