Blue Orchid Face Treatment Oil

Clarins

3.5

15 Reviews

Product Price IDR 540,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

ida0393

5:48 PM . 14 Jan 18

I love the smell, very refreshing and therapeutic. It is really good in dealing with my skin problems during the winter. I usually had dry patches around my nose but not anymore after i put this face oil at night (together with Kiehl’s Iris Extract Activating Treatment Essence). The morning after my skin feels so supple.

4 User's Overall rating

janetrainy

4:15 PM . 27 Jun 17

Sukaaaa banget sama yg iniii satuu!! Saya pakenya di malam hari saja atau sblm makeup atau saya selalu mix dengan foundation/bb cream saya. Hasilnya jadi dewy gituu, karena tipe kulit wajah saya dry skin jadi harus dibantu dengan semacam oil gitu. Wanginya juga enak, ga nyengat. Pokoknya yg punya DRY SKIN atau combination skin wajib cobaa. Beneran ada hasilnyaa!!

5 User's Overall rating

angella_liang

9:08 PM . 14 Nov 16

Aku pakai face oil ini sekali-sekali saja sebelum tidur (setelah cuci muka bersih) di saat-saat mukaku keriiiing banget, langsung berasa besoknya muka jadi lebih terhidrasi.Tapi kalau muka lagi ga kering, aku ga prefer pakai face oil ini karena cenderung buat muka jadi gampang jerawatan, jadi deh aku tuang 1 tetes setiap malem sebagai moisturizer utk leher.
Untuk aroma bener-bener bau herbal dan mungkin ga semua orang suka, well untukku sih masih tolerable.

3 User's Overall rating

Rubiyem

9:31 PM . 14 Mar 16

Some time ago face/beauty oil was the most talked about thing on the net and reviews, especially with Josie Maran's Argan Oil and others. Since I have been an avid Clarins user, it's natural that I tried their treatment oil. And I chose Blue Orchid, because it just sounded interesting. Anggrek biru, gitu loh.I use it every evening before I go to bed, in place of my Clarins Double Serum. I love love love the aroma and the warm feeling on my skin. I go to bed feeling that my face moisture level is being taken care of as I sleep. But the best thing for me is the aroma. Indulgence to the nose.

4 User's Overall rating

itscisco

6:49 PM . 17 Jan 16

The scent is reassuringly not too overpowering (though it did take a bit of getting used to as I’m generally an avoider of all things scented) and my skin hasn't felt this quenched in a long time. I love it!!!

5 User's Overall rating

Clarins Blue Orchid Face Treatment Oil
litchi

litchi

3 years ago

Clarins Blue Orchid Face Treatment Oil
sarsky

sarsky

4 years ago

1

Wishlist

15

Reviews

3.8

Package Quality

47%

Repurchase

Description

Clarins Blue Orchid Face Treatment Oil adalah minyak yang dapat menghidrasi dan mengembalikan vitalitas dan cahaya pada kulit dehidrasi. Diperkaya dengan kandungan Patchouli dan Blue Orchid Extracts untuk merevitalisasi kulit., serta Hazelnut Oil untuk melembutkan, menghaluskan, mengunci kelembaban, dan meminimalisasi tampilan garis-garis halus pada wajah.

How To Use:
Aplikasikan minyak pada bagian wajah yang membutuhkan

Suitable For:
Kulit normal

Ingredients:
-

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Clarins

Clarins adalah brand kosmetik dan perawatan kulit premium asal Perancis yang didirikan sejak tahun 1954 oleh Jacques Courtin-Clarins. Berbahan dasar tumbuhan yang berkualitas, Clarins pun kini tersebar di lebih dari 150 negara.

Similar Articles

Sekarang ini, face oil sudah menjadi salah satu produk skincare yang populer digunakan di Indonesia. Tidak hanya berfungsi melembapkan, face oil juga…

Read Full Article »