Softening Facial Mist

Sephora

3.2

5 Reviews

Product Price IDR 126,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

riaaichen

2:58 PM . 08 Sep 17

kemasannya simple, wanginya juga ga terlalu menyengat, seger iya, ga bikin minyakan, tapi gatau kenapa kurang puas sama produknya yg satu ini. untuk harganya sih ga ada masalah, masih termasuk murah. 

3 User's Overall rating

Indiagustin

9:07 PM . 24 Jul 16

Face mist ini segarr banget, buat muka aku langsung refresh, wanginya juga enakk dan seger, efek melembabkan nya juga lumayan oke sih , dan harganya juga gak terlalu mahal ya. Sayang efek enaknya itu menurut aku gak bertahan lama

4 User's Overall rating

jendriyana

1:50 PM . 19 Jan 16

totally worth
bikin make up jd glow dan tahan lama setelah kamu pake ini, lalu ga bikin minyakan pada wajah setelah dipakai, seger banget dan wanginya juga enak tidak berlebihan
bakal beli lagi kalo udah abis ;)

1 User's Overall rating

amaliapgunawan

10:49 AM . 12 Jan 16

Besides drinking enough water, it is important to keep skin well-moisturized as dehydration skin is the root of many skin problems. When skin lacks moisture, it will turn dry and cause irritation (hence the sensitive skin). When skin is dry, it causes more oil / sebum to be produced so as to protect the skin. Moreover, dry and patchy skin will look unsightly and it might cause you discomfort as well.

To keep skin hydrated and well protected, drink at least 8 glasses of water daily and spritz water on your face too to keep it hydrated and refreshed. Invest in a gentle, hydrating spray like this softening facial mist from Sephora, which is formulated with lotus extract to sooth and refresh the skin instantly. Delicately scented, this mist will leave skin well hydrated at any time of the day. It is available at all Sephora outlet throughout Malaysia for RM19 for 75ml.

Lotus extract is believed to promote harmony, inner peace and enlightenment. When applied topically, this offers unique benefits, being highly soothing and emollient, which will leave your skin soft and supple. Lotus flower extract regenerates, heals, purifies and rebalances, tightens pores and refines skin texture.

Verdict:
The effect of the mist doesn't last long because it absorb so quickly into your skin but you can feel the freshness after each spritz. It smells good as well.

4 User's Overall rating

dindafawzia

5:23 PM . 05 Sep 15

Pertama kali coba, rasanya enak banget, kulit wajah terasa ringan, refreshed. Harganya juga lumayan oke, yang ukuran lebih kecil 78ribu, yang besarnya 126ribu. Menurut aku facial mist ini lebih ngasih perasaan refreshed dibanding merk lain. Tapi it might not suitable for sensitive skin as it may give your skin sting feeling. Saran aku cobain dulu sebelum beli. But it is a very nice product tho.

4 User's Overall rating

Sephora Softening Facial Mist
dindafawzia

dindafawzia

2 years ago

1

Wishlist

5

Reviews

3.2

Package Quality

40%

Repurchase

Description

Sephora Softening Facial Mist merupakan penyegar wajah yang efektif memberikan wajah kesegaran dan kelembaban yg tahan lama, digunakan sebelum menggunakan makeup atau sesudah membersihkan wajah dari makeup, dijamin makeup tahan lama dan kulit wajah segar bercahaya.

How to Use :
Semprotkan pada wajah

Suitable for :
Semua jenis kulit

Ingredients :
Aqua,Nitrogen,Phenooxyethanol, Glycerin, Parfum, Ethylhexylglycerin,Lotus flower extract, Citric acid, Sodium Benzoate

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Sephora

Sephora adalah cosmetic store asal Perancis yang didirikan oleh Dominique Mandonnaud pada tahun 1969. Dengan konsep yang berbeda, saat ini Sephora menjadi salah satu store yang wajib dikunjungi para beauty enthusiast.

Not found article in this product