Mist

Rosewater Balancing

Jurlique

4.2

17 Reviews

Product Price IDR 463,575.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

mchristary

1:14 PM . 13 Jan 17

This toner has a very beautiful and luxury packaging. As a hydrating toner, i don't think this is moisturized enough than other cheaper toners. The other downside, it stings my eyes when it is used. The scent also too powerful for me, maybe because i am used to toners that has no fragrance. 

3 User's Overall rating

Irene161

9:57 PM . 23 Nov 16

gw pake ini sebagai penyegar muka dan hydrating toner... aroma mawarnya enak banget, bikin relax... sayangnya, menurut gw ini pricey bt sebuah mist/toner... tp efek dari produk ini sangat bagus... muka gw langsung seger dan lembab setelah pake produk ini  :)

5 User's Overall rating

MitaMS

7:59 PM . 24 Jul 16

When tea time comes, some of us need to blot our face with blotting paper before layering our face with blotting powder and lipstick (after wiping our lips before of course)…




If you feel your face lacks of moisture at that moment, or if you have dry skin and at times you feel like your face is so dry, mist this all over your face. It ain’t no like any other face mists. It really adds moisture when it dries, so it doesn’t just make your face wet nor just add a little moisture.




This does calm your face when layers of makeups, dust and dirts stress your skin out. Also this baby smells amazing. Even my friends thought that it’s a perfume LOL.




It also works as a hydrating toner before you put on moisturiser. So it’s a multi-task product (instant skin refreshment & hydrating toner)...

5 User's Overall rating

finnaanindya

9:28 AM . 20 Jul 16

Amazing!Bener-bener yang langsung meresap waktu disemprot, bisa multifungsi banget jadi toner ataupun pembersih wajah. Melembabkan tapi ga bikin oily dan bau mawarnya super relaxing. Satu-satunya kekurangan cuma botolnya yang berat karena terbuat dari kaca, jadi kalau mau dibawa-bawa agak berat aja. Tapi totally worth buying

4 User's Overall rating

AzizahFirdaus

3:09 PM . 29 Jun 16

terus terang aku suka all about rosewater, dan itulah alasan aku coba produk ini. packagingnya terlihat lux karena dari kaca, tapi agak terasa berat dan besar di makeup pouch. sering aku pake sebagai hydrating toner, tapi it isnt enough for me. harus spritz banyak2 supaya berasa hydrated enough. sayangnya aku ga terlalu suka wanginya, lebih enak air mawar dari brand sebelah yang harganya pun masih dibawah jurlique.

3 User's Overall rating

Jurlique Mist
lineline19

lineline19

2 years ago

9

Wishlists

17

Reviews

4.2

Package Quality

65%

Repurchase

Description

Jurlique Mist merupakan penyegar wajah dengan fungsi melembabkan dan menyegarkan kulit wajah. Produk ini memiliki berbagai varian dan manfaat nya adalah memberikan anti oksidan pada wajah yang kurang nutrisi dan kering sehingga wajah menjadi lebih lembab dan terjaga serta terawat.
How to Use:
Semprotkan pada wajah dan pijat-pijat secara perlahan.
Suitable for:
Kulit normal, kulit kombinasi.
Ingredients:
Aqua (Water); Alcohol; Althaea officinalis (Marshmallow) Root Extract; Rosa gallica (Rose) Flower Extract; PEG-7 Glyceryl Cocoate; Fragrance (Parfum)*; Sodium Hydroxymethylglycinate; Lactic Acid; Polysorbate-20; Citrus grandis (Grapefruit) Seed Extract; Aloe barbadensis Leaf Extract; Geraniol*; Linalool*; Citronellol*; Eugenol*; Benzyl Benzoate*

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Jurlique

Not found article in this product