Moisture-Protect Emulsion

SPF 30 PA+++

The Body Shop

4.0

1 Review

Product Price IDR 240,152.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Shannaeshanyan

10:22 PM . 12 Oct 17

Jadi waktu beli facial wash aku dapet samplenya. Trus disaranin sama mba2nya makenya dikit aja. Dan ternyata emang pas dipake kalo dikit dia cepet nyerep dan ga bikin greasy atau nambah minyak di muka trus SPF nya lumayan 30 jadi bisa dijadiin sun protection juga selain moisturizer. I think i want to purchase the full size

4 User's Overall rating

The Body Shop Moisture-Protect Emulsion
Shannaeshanyan

Shannaeshanyan

5 days ago

0

Wishlist

1

Review

2.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

This lightweight milky Moisture-Protect Emulsion SPF 30 PA+++ will leave your skin moisturised, soft and protected, without leaving white marks. It even works effectively under make-up. Its UVA and UVB protection is boosted with biofermented hyaluronic acid to lock in moisture over 48 hours. Say hello to your new summer must-have.

- Locks in moisture for 48 hours of hydration, leaving skin feeling soft and smooth

- Antioxidant properties protects against free radicals

- Powered with Biofermented Hyaluronic Acid



Report This Product

Product Video

Not found video in this product

The Body Shop

The Body Shop merupakan produsen produk perawatan tubuh dan kecantikan yang didirikan oleh seorang pencinta lingkungan, Anita Roddick. The Body Shop mempersembahkan rangkaian produk yang beragam, terdiri dari bodycare, skincare, handcare, make up, fragrance, dan mens care product yang dapat memancarkan aura dan mengekspresikan kepribadian kamu yang unik. The Body Shop menggunakan bahan baku alami dan tidak melakukan uji coba produk pada hewan.

Not found article in this product