Pink Grapefruit Body Sorbet

Pink Grapefruit

The Body Shop

4.0

1 Review

Product Price IDR 189,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

esambot

1:09 PM . 27 Oct 16

PACKAGING: kemasan produk ini adalah semacam inverted tube yang warnanya matte dan transparan, jadi bisa ketahuan tuh sisa isinya seberapa banyak. Tutupnya model flip, yang mesti diperhatiin bener biar bisa ngepas nutupnya. Dengan kemasan yang kayak gini, kita ngga perlu colek-colek kayak body butternya, jadi lebih higienis. INGREDIENT: Produk ini diklaim mengandung Aloe vera sebagai key ingredient, padahal kalau diliat di ingredient list, Alove vera posisinya di bawaaah banget, nomor dua terakhir. TEKSTUR: Produk ini punya testur yang agak berbeda dari lotion atau body butter-nya TBS, gimana ya? Mirip kayak gel, tapi powdery dan kental banget. RESULTS: pas pertama nyobain, I’m totally in love with the grapefruit fragrance; this is the best part of the product. Teksturnya yang mirip gel, kalau diratain ke kulit, pertama kayak powdery, tapi cepat meresap dan ngga lengket. Wanginya langsung terasa seger banget, walapun makin lama makin light. Produk ini memang unggul di fragrance-nya sih menurutku. Kalau untuk melembabkan, ya it's okay meskipun aku tetap butuh pakai lotion yang lain. Cooling sensation-nya biasa aja meskipun produk ini ditargetkan untuk jadi summer product. Kalau mau terasa ademnya sih, simpen aja di fridge, pas mau dipake baru deh dikeluarin. Untuk repurchase, mungkin aku lebih ke variant yang lain misalnya strawberry atau moringa (since it's my fav scent from TBS).

4 User's Overall rating

The Body Shop Pink Grapefruit Body Sorbet
esambot

esambot

12 months ago

0

Wishlist

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description



Description

Scoop an industry first with this cool body moisturizer, infused with energizing pink grapefruit scent! Our breakthrough sorbet texture instantly melts into skin for a frosty burst of fresh moisture. Light and fast-absorbingLeaves body instantly moisturisedUp to 24 hours of hydrationEnriched with Community Trade organic aloe from Guatemala.



What’s inside?

Our Community Trade organic aloe Vera comes from the rich and bio-diverse south-east Mexico, on the Yucatán peninsula. We work with the Campeche Farmers, who cultivate Aloe vera plants on organically-certified land, close to three precious rainforest biosphere reserves. They supply The Body Shop with 100% organic, preservative-free concentrated aloe Vera gel for our Aloe skincare range. The Body Shop's Aloe range helps to minimize the signs of sensitivity to soothe signs of irritation and with regular use will help build the skin's natural defense against skin aggressors.



Full Ingredients

Aqua/Water/Eau (Solvent/Diluent), PEG-8 (Humectant), Glycerin (Humectant), Butylene Glycol (Humectant), Isododecane (Solvent), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (Emulsifier), Sodium Acrylates Crosspolymer-2 (Absorbent), Phenoxyethanol (Preservative), Hydrogenated Tetradecenyl/Methylpentadecene (Solvent), Ethylhexylglycerin (Skin Conditioning Agent), Parfum/Fragrance (Fragrance), Citrus Paradisi Seed Oil/Citrus Paradisi (Grapefruit) Seed Oil (Skin Conditioning Agent), Mel/Honey/Miel (Natural Additive), Sesamum Indicum Seed Oil/Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil (Skin-Conditioning Agent), Carbomer (Stabiliser/Viscosity Modifier), Limonene (Fragrance Ingredient), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Benzophenone-3 (Ultraviolet Light Absorber), Xanthan Gum (Viscosity Modifier), Linalool (Fragrance Ingredient), Disodium EDTA (Chelating Agent), Silica (Absorbent), Hexyl Cinnamal (Fragrance Ingredient), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Skin Conditioning Agent), Citral (Fragrance Ingredient), CI 14700/Red 4 (Colorant).

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

The Body Shop

The Body Shop merupakan produsen produk perawatan tubuh dan kecantikan yang didirikan oleh seorang pencinta lingkungan, Anita Roddick. The Body Shop mempersembahkan rangkaian produk yang beragam, terdiri dari bodycare, skincare, handcare, make up, fragrance, dan mens care product yang dapat memancarkan aura dan mengekspresikan kepribadian kamu yang unik. The Body Shop menggunakan bahan baku alami dan tidak melakukan uji coba produk pada hewan.

Not found article in this product