ULTRA RICH BODY LOTION

THE DAILY SMOOTH™ BODY LOTION

Soap & Glory

4.0

2 Reviews

Product Price EUR 11.70

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Tacik

6:09 AM . 20 Jun 16

sangat suka sekali dengan produk soap and glory, wanginya oke tidak pasaran , packagingnya juga oke, di kulit juga lembab tapi sayang  mahal harganya. Juga harus beli di online shop or titip teman. Repurchase maybe no karena banyak produk dari brand lain belom kesentuh.

4 User's Overall rating

Kaya19

8:33 PM . 19 Jun 16

Oke banget packaging dan wanginya! Mudah dipakai walau botolnya segede gaban karena tutupnya yang pake pump. Wanginya juga relaxing, ga pasaran. Harumnya bener-bener harum menuhin kamar dan kadang bikin males pake parfum karena takut nutupin wangi ini lotion hehe.  Lotion kulit bener-bener halus dan moist, seperti dilapisin lilin tapi ga lengket dan gampang meresap. Kekurangannya karena harganya mahal banget dan susah nyari di Indonesia, untuk ukuran body lotion tanpa SPF, dengan kata lain cuma cocok dipake indoor doang sangat disayangkan.

4 User's Overall rating

Soap & Glory ULTRA RICH BODY LOTION
Kaya19

Kaya19

1 year ago

1

Wishlist

2

Reviews

4.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Dew it every day! The Daily Smooth™ Body Lotion is loaded with moisturising oils and butters, including sweet almond oil, rosehip seed, shea butter and skin brightening mango peel extract. Featuring our Mist You Madly™ fragrance - with flirty freesia, blackcurrant, vanilla and musk.



INSTRUCTION

After your shower or bath - when dry skin soaks up moisture the most - split a handful of lotion between your mitts and massage from your shoulders to your toes.



INGREDIENTS

Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, Isostearyl Isostearate, Dimethicone, Steareth-21, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Petrolatum, Steareth-2, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Polysorbate 20, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter,Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Dipropylene Glycol, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Rosa Moschata Seed Oil, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Tetrasodium EDTA, Coumarin, Citronellol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Ascorbyl Palmitate, CI 19140 (Yellow 5), CI 15985 (Yellow 6)

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Soap & Glory

Not found article in this product